Seymataylan 8 aylık oğlum 3 gecedir aynı saatte hıçkıra hıçkıra ağlıyor meme, emzik kabul etmiyor ama uyuyor 10dk sürüyor sonra susuyor yarım saat 45 dk sonra yeniden çığlık atarak ağlıyor başına gelen var mı nasıl bir yol izlediniz❓
Burcem Seymataylan 7 aylıkken yaşadık bunu kızımda. 2,3 defa aynı saatte ağlardı napsam susmazdı sonra geçti gece terörü müymüş ben diş diyordum
Zekimurendebizigorecekmi Seymataylan Canım hiç idrarında bir değişiklik gözlenmediniz mi renk olarak falan ? Bizim kız gece 4 gibi uyanır ağlardı sonra uyurdu meğerse o saatlerce çişini yapıyor ve aşırı yanmadan dolayı bitene kadar ağlıyormuş .. sonradan farkettik biz hatta gece terörü zannettik Dr tahlilleri isteyince ortaya çıktı herşey
Yusuf20 Diş olabilir yada atak haftası Benim çok başıma geldi 7 aylık oldu.eğer inlerse bir yeri ağrıyordur 1 çay kaşığı calpol verdim.uyuması için 2 tatlı kaşığı ıhlamur içiriyorum.birde rezeneli mama yiyor 75 ml
Seymataylan Burcem vallahi araştırmalarım uyku terörü olduğunu gösteriyor zamanla geçiyormuş ama bi püf noktası varmı merak ettim
Seymataylan Zekimurendebizigorecekmi bezine hep dikkat ediyorum çiş rengi hep aynı idrar kokmuyor da kakasınada bakarım hep ama bi götürim ben doktora bi kontrol edilsin en iyisi
Nazalpcan Seymataylan muhtemelen uyku terörü bazen gözleri açık yatak da oturur vaziyette de olabilir ama genellikle gözler kapalı etrafı duymaz sadece çığlık atarak ağlama olur
Zekimurendebizigorecekmi Seymataylan Yani siz bilirsiniz tabi ki .. inşallah önemli birşey yoktur geçmiş olsun