Meraba anneler..nasılsınz .ben bisey danışmam lazım. Adetle ilgili 11 aylik oglum var suan .emdiryorum onceki ay adetim 11 aralik oldu annemlerde kaliyodum sonra 30 aralik da oldum yine duzensiz geliyor ama normalde hep vsktin de oldum. Şimdi bu gece veya yarina adet olmam gerek. Isguc yaptım yorgunum biraz etkisi olablir de adet gecikme olunca aklima hamiilelik geliyo oğlumuz 2 yasink az geçsin dusuncez diye bakiyodum olmaz isem yarın eger ya doktora gdecem yada test alcamm .ilişkimiz dun gece oldu ve sabah öncesinde de anneme gtmeden once 8 ocak oncesi vardı 1 kere korunuyoruz hepp geri cekiyo esim kendini. adet olurum sanırım.bi değişik oluyorum ya varsa gebelik telas endise oluyorum oglum küçük yoruyor ama olursa da ona sımsıkı sarılcamm kizim olsun cok istiyorum.. evlat kaybettim ben duygularim ne olur bileemem heralde. Durum bu kızlar…beklemedeyim yorgun oldum.esim sanmıyor varsa eger dye ama ona da supriz olur heralde gizlerdim 😃😃nasip rabbim neyi kime nasil evlat vereceğini en iyi bilir..bu gibi durum yasayan varsa yazsın
Linc eden tepki verenler yazmasin .anlasilirsam ne mutlu banaa.😍🤲