Aslanmamy Hayatgailesi devletin verdiği 300 rl yi mi soruyorsunuz yoksa sgk dan alacağınız doğum parasını mı
Canan43 Hayatgailesi benim kizim 25 aralikta doğdu ben 5 ocak Basvuru yaptim şubat 1 olucak yarin yatmamis daha esim sormus ne zman yatar diye 3 ay sonra demisler
sarilokumumm Hayatgailesi benim eşim başvurdu çıkamadığımdan emzirme ödeneği yattı 4 ocakta başvurmuştuk doğum parası da başvururken takip eden ayın 20 sinden sonra yatar demişler hala başvuru aşamasında görünüyor
MelisToprak Doğum öncesindeki raporlu kısmı doğumdan bir hafta sonra aldım. Doğum sonrasında geçen raporlu kısmın parasını henüz almadım. Ben de bununla ilgili post açmıştım. 25 ocakta bitti rapor bakalım ne zaman alacağım.
Hayatgailesi Canan43 ayy ne kadar geç ya benim kizim 13 aralikta dogdu 14 ocakta baswuru yaptim ve bana 25 ocakta yatack dediler ama yatmadi hala baswuru asamasinda gorunuyor
Ozlemnur Hayatgailesi benim de başvuru aşamasında görünüyordu, e devlete arama butonuna PTT yazın, PTT ile alınan ödemeler gibi bir seçenek var, oraya tıklayın. Orada yazıyordu şu tarihe kadar ödemeyi alabilirsiniz diye, PTT ye gittim aldım.
CansuAkpolat Hayatgailesi ocağın 5 inde Doğum yaptım 8inde başvurdum şubatın 20sinden sonra dediler bana da
Hayatgailesi Asell16 sosyal yardimlasmaya baswuru yapiyorsun canim sana belge veriyorlar onu dolduruyorsun musait oldugunda yakinsa esin ya da sen gidip doldurun kagidi
Hayatgailesi sarilokumumm sarilokumumm emzirme ödeneği nasıl oluyor onu duymadım ona da başwuru yapilmasi gerekli
Asafikra41 Kızlar ben 29 Ekim’de Doğum yaptım 1 Kasım’da başvuru yaptık oğlum 3 aylık oldu hala alamadık malesef
Hayatgailesi Asafikra41 benim alt komsumda 19 haziranda dogum yapti 25 ocakta almis bu kadr gec olduguna sasirdim
sarilokumumm Hayatgailesi emzirme ödeneği için sgk ya başvuruluyormuş eşim öyle dedi 202 tl bana verilmedi son 1 yılda 120 gün sigortam yok diye eşimin adına yatırdılar 1 hafta 10 gün içinde yatıyor isterseniz 170 i arayıp bilgi alabilirsiniz
Hayatgailesi sarilokumumm sgklı oldugunuz icin belki de verdiler ben yesilkartliyim ben sadece cocuk parasi aliyorum aydan aya ama en son kasım da aldim daha da almadım