idilduru Kızlar merhaba 6 günlük bebeğimi dış çekime götüreceğiz fotoğrafçı biberona mama ya da kendi sütünüzü sağın mızmızlanırsa verelim dedi ama sütümü sağamıyorum 😕 Bir kereliğe mahsus orda ağlarsa susturmak için mama alsam mı sizce? Ve hangi marka almalıyım öneriniz var mı? Şimdiden teşekkür ederim 💜
Teslime_deniz idilduru biberonla mamayı bi sefer içerse bir daha sizi istemeyebilir bence mama vermeyin. Emzirin sonra devam edin çekime yani benim görümcem öyle yapmıştı
Svgtrs idilduru kendiniz emdirin mama ve ya sağdınız sütü vermektense zaten uyuyorlar meme de sakinleşir,biz hip 1 combiotik kullanıyoruz gaz yapmayan ve şeker oranı en düşük mama dendi doktor tavsiyesi ile başlandı ikizlerim var
Bircezara idilduru ben de bebek fotoğraf stüdyosunda çalıştım çekim ne kadar sürerse sürsün asla bebeğin emmesine engel olmazdık bence fotoğrafçınız işine değer vermiyor tercih etmeyin mızmızlanırsa ne demek bebek bu tabi ki emecek bebek fotoğrafçılığı yapıyosa da bekleyecek saygı duyacak bebeğin doğasına istemiyorsa düğün fotoğrafçılığı yapsın çok kızdım gerçekten kimse o
idilduru Teslime_deniz Fotoğrafçı çekim esnasında emzirmemi istemiyor o yüzden kararsız kaldım ya mamaya alışırsa diye 😕
Aysssss Canım emmiyor mu ki seni açıkirsa emzirirsin bir defa kullanmak için 50 60 TL verme bence mamaya ben sma kullandım bebegik yoğun bakımda yattı 4 gün memnun kaldım
idilduru Aysssss Bende sma iyi diye duymuştum, teşekkür ederim 🙏🏻 internette sma bebek sütü 0-6 ay diye gözüküyor onu mu alacağım peki ?
cerkes01 6 günlük bebek bence bu pandemi ortamında hele ki çok erken değil mi ? Çekim elbette yaptırırsınız ama çok minik daha bebeğiniz? Sırf çekim için de mama vermeyin bence 🤷🏻♀️
idilduru cerkes01 bilmiyorum ya siz böyle diyince kötü hissettim 😕 stüdyoyu dezenfekte etmiş fotoğrafçı zaten eşim bırakacak güzel bi anı olsun istedim 🤷🏻♀️
Aysssss idilduru canım e bebekte migrosta falan var 0/6 alacaksın evet ona vereceğin parayı manuel göğüs pompası al göğsünü sağ bence 60 TL wee bayb nin ki hem bebeğine anne sütü vermiş olursun tabi sütun geliyorsa canım tabi yunede sen bilirsin
Grckz Bende çekim yapmaya gittim orda önlük götürüp emzirdim fotografcida bekledi beklemeside gerekir bence zaten orda hazirlik yaparken emzir yoldayken emzir yenidoğan bebekler cok uyuyor zaten . Srseryan oldugum icin sütüm gec geldi bizde 2-3 kere vermistik mama bir kere verince hemen alismaz bence
idilduru Grckz teşekkür ederim 🙏🏻 Tekrar konuştum son çare biberon ile veririz dedi çok stres yapmıştım bu konuyu 😕
Pasamm14 Yenidoğan değil ama ben oğluma geçen gün 1 yaş çekimi yaptın ve konsqpt arasında fotoğrafçı kendisi izin verdi emzirme me heleki Yenidoğan için bence fotoqrfcinin böyle bisey demesi yanlış sadece sizi emiyorsa mama icememe yada biberondan almama gibi bir durumda yaşayabilirsiniz
idilduru Bircezara buradaki yorumlarınızdan bahsettim konuştum tekrar, çok stres yaptım dedim o yüzden emzireceğim 🙏🏻
Bircezara idilduru daha 6 günlük miniğin emmesine tahammül etmezse asla bebeğinizi emanet etmeyin 🤗 hangi şehirde bu arada fotoğrafçı kim
Aysssss Bız de dış çekim yaptirdik bebeğime baba oyle birşey demedi acikinca orda emzirdim sakinleşti zaten hemen doyuyor, beebisler,