Fatmanurmege Kızlar 20 aylık erkek bebeğim çok aşırı vuruyor bana ve babasına hırçın davranışlar sergiliyor bunun için ne yapmayalım fikri olan lütfen yardımcı olabilir mi ?
Sevilayy_1 Fatmanurmege Birinde görüyo olabilir bugün evde kedimizle oyun oynuyorduk yastıkla baktım yastığı aldı kediye vuruyo bazen gördüklerini istedikleri gibi yorumlayabiliyorlar sakin kalmak tek çözüm oğlumda sinirli bende sinirlensem daha çok tepki veriyo🤷🏻♀️Sakin olmaktan başka yolumuz yok bol bol oyun ve aktivite ☺️
defnesmomm Fatmanurmege devlet hastanelerinde çocuk gelişim uzmanları oluyor, bence bu konuyu danışabilirsiniz. Büyüdükçe geçer diye düşünen, görmezden gelin diyenler olabilir ama bence bir uzman görüşü alın. 🌸
Fatmanurmege ADT evet denedim sonra tekrar yapıyor her seferinde yaptıktan sonra da o yaptığını oyun sanıp gülüyor
Fatmanurmege Sevilayy_1 Sevilayy_1 evet çok sinirli ve inatlaşıyor da yaptıktan sonra tekrar tekrar yapıyor acaba sıkıldığı için mi yapıyor bilmiyoruz
ADT Fatmanurmege tepki vermemek lazım görmezden gelmek sanırım biz hayır dedikçe daha çok üstüne düşülüyo ve böyle bi dönem yaşanıyor
Sevilayy_1 Fatmanurmege Tabiki çok sıkılıyorlar evde park yok sürekli aynı şeyler sulu oyunlarla epey oyalanıyo
Fatmanurmege Sevilayy_1 suyla oynamayı çok seviyor doğru söylüyorsunuz teşekkürler inşallah geçer bu durum kısa sürede