Deniz_Elif Merhabalar, bebeğim 3 aylık ve sadece anne sütüyle besleniyor. Bugün kakası diğerlerinden farklıydı. Kakasında sarı ip gibi de diyemiyorum farklı bir şey vardı. Midesi bulanmayalar ve bilenler bakabilir mi ? Teşekkür ederim 🙏🏻 Resim altta olacak.
simsekmevlude Deniz_Elif canım doktorunuza at istersen görseli yani mukus dicem ama yoğun bir şekilde bilemedim yanlış birşey söylemiyim mukuslu kaka olabilir
Purely Deniz_Elif mukus gibi duruyor direk süt alerjisi ya da başka bir alerji olabilir. Tuhaf her zamankinden başka birşey mi yediniz
BaraninAnnesi Deniz_Elif mukus bu canım korkulacak bir sey degil. Ya senin yeidgin içtiğinden kaynaklanıyorda olabilir yada bebek tükürüğünü yutuyorda olabilir tükürükte mukus yapar çunku. Korkulacak bisey yok üzülme yanı.
Kavinsmom Mukusa benzettim ben, takip edin sonraki kakalarda görürseniz bu anne sütü alerjisi olabilir.
Dygavs Kavinsmom anne sütü alerjisi nedir ?? Bu şekilde bilmeden yorum yapmanız bu anneyi üzer. Anne sütü alerjisi diye birşey yoktur. Annenin tükettiği süt ürünlerine alerjisi olabilir. Süt ve süt ürünleri alerjiai proktokolit araştırabilirsiniz. Yani annenin yediği besinler bebekte alerji yapabilir anne o besinleri kesince alerjen belirtisi yok olur.
Altntaskadrye Canım benim bebeğimdede oldu o mukus ben gitmedim doktora filan yediklerimizden kaynaklı
Purely Deniz_Elif olabilir içerisinde bir-çok madde var o tarz damlalarda bir iki gün daha bekle devam ederse damlayı bırak bir hafta birde oyle dene eğer olmazsa damla yapıyor olabilir. Sütün az mi geldi ondan mi başladın yoksa hani varda tedbir olsun diye mi
Kavinsmom Dygavs ne üzülmesi be ? Ne üzmesi !! Soru sormuş yanıt verdim, işine bak detay öğrenmek isterse anne sorar yada araştırır, gelmiş burada bana ahkam kesiyor ya!
Deniz_Elif Şöyle ki bebeğimin kakasında mukus vardı bazende yeşil kaka yapıyordu. Araştırarak süt ürünlerini kestim. Yaklaşık 2 hafta oluyor. Birazda olsa azaldı demiştim ki böyle bir durumla karşılaştım. Ben 2 gündür bestlak damla kullanıyorum. Belki de dokundu oğluma.. 😌
Dygavs Kavinsmom bu nasıl bir üslup ? KendiniE gelin anne sütü alerjisi yoktur diye sizide bilgilendirdim. İsterseniz alerji uzmanı sayfalarına bir göz atın 1 yıldır uğraşıyorum bu alerji illetiyle. Anne sütü alerjisidir deyip kestirip atamazsınız
Deniz_Elif Purely sütüm var. Gündüz uyku haricinde sürekli mememde. Bakıyorum geliyorda. Ama yine de emin olamıyorum. Acaba doymuyor mu diye.. tedbir amaçlı yani :))
Adeviyee Deniz_Elif benim bebeğimde oluyor ara ara sindiremediği sütten oluyor diye biliyorum benim bebeğimin alerjisi yok