Mom17 Bebegıme bugun arı mamanın pırınc ununu yedırcem ama nekadar yedırmem lazım kutunun ustndekı ölçüdemı yoksa tadımlıkmj
Deletedmom_50 Mom17 pirinç unlu mama vermek yerine formul süt ile besleseniz? Pirinç ununun vücudu ve gelişimi için hiç bir faydası yok inanın. Gereksiz karbonhidrat yüklemesi olacaktır. Güncel bilgiler bu yönde çünkü. Nacizane…
Zekimurendebizigorecekmi Mom17 Pirinç unu yerine daha doyurucu ve besleyici bir un seçseniz .. içi boş birşeyle beslemiş olacaksınız bebeği 😕
Mom17 Emelmirac ama hamıle oldugum ıcın sutum bı anda azaldı emerken sınırlenıyor süt eskısı kadar gelmedı ıcın yanı doymuyor artık
Esraugur2310 KIRMIZI__Ojemm Kim diyor bunu merak ettim cevremde bir cok kisi hamile iken emzirdi doktorunun da tavsiyesiyle hemde
Purely KIRMIZI__Ojemm neden cahilce mudahale ediyorsunuz ki. Tandem bile emziren var noluyor yani. Hasta neden etsin çocuğu anne sütü kadar yararlı birşey mi var. Doktor bırak diyene kadar emzirmeye devam edilir.
Deletedmom_50 KIRMIZI__Ojemm geleneksel eski bilgilerle yanıltmayın lütfen, doktorlar belli bir aya kadar emzirilmesi taraftarı. Üstelik bebeği neden hasta etsin kendi annesinin sütü 🤦♀️
Mom17 Deletedmom_50 aslında gece tok tutar Dıye bı dusunceyle vermek ıstedım ama bılemedım haklısınız
KIRMIZI__Ojemm Mom17 benimde bebeğim 5 aylıktı sadece anne sütü alıyordu kusması cok şiddetliydi birde ishal hastaneye götürdük sütten zehirlemişti 10 gün hastanede kaldı. Sonra sütten kestim çok zor oldu
Deletedmom_50 Mom17 imkanınız var ise formül sütle devam edin, besleyici özelliği olmayan pirinç ununu şimdilik almasına gerek yok, boşverin. Zaten ileride büyüdüğünde bazı tariflerle alacak haliyle. Bu arada sağlıkla dünyaya gelsin diğer bebişiniz🙏
Purely Mom17 ay canım valla sen hadi takmadın da böyleleri bilmeyen etmeyen birine söyler oda inanır olan bebeğe olur ona yanarım