Papatyannesi 4 ay 15 günlük oğluma bugün sebze çorbası verdim bir küçük kase bitirdi çok sevdi ☺️ Bu zamanda veren oldu mu ✋🏻
Periana Papatyannesi 6 aydan küçük bebeklerin sindirim sistemi henüz anne sütü ya da formül mama dışında başka bir yiyeceğe uygun değildir buna su da dahil olmak üzere. Kabızlık gibi sıkıntılar yaşanabiliyor aklınızda olsun.
KIRMIZI__Ojemm Papatyannesi çok erken değil mi kuzenim doktor vermeyin diyor ha veriyorsanizda suku seyler çok az verin diyor çünkü bağırsakları gelişmediği icin hazmedemiyorlar.
Papatyannesi SertapHilal önce havuç verdim sonra patates bir gün arayla bugün çorbasını yaptım çok sevdi
Papatyannesi Zeynepli1234 erken ama ben erken başlamak istedim ablalarım da erkenden verdi sıkıntı olmadı ben sadece tattıracaktım aslında az yaptım ama çok sevdi yerken suratını falan da eksiltmedi
Papatyannesi Periana suya katılmıyorum hemşire arkadaşım kesinlikle vermemi söyledi ciğerleri için özellikle ek gıdaya başlamışsak
Papatyannesi KIRMIZI__Ojemm evet erken ama benimde hemşire bir arkadaşım vermemden yana oldu az az sıkıntı olmaz dedi doyurmak için vermedim zaten hergün de değil bir kaç gün arayla vereceğim formül süt de veriyorum ama sütüm az
MasalMomy Papatyannesi Annesi sizsiniz tabi ama keşke ek gıda yerine formül süt verseniz. Eğer sütünüz yetmiyorsa. Ama yetiyorsa şuan yaptığınız bebeğine kötülükten başka birşey değil arkadaşım. İlk 6 ay sadece anne sütü yada formül süt almalı. Diğerlerine vücut hazır değil rahatsız olabilir daha sonra
Papatyannesi MasalMomy haklısınız aslında ama sütüm az olduğu için formül süt veriyordum ek gıdaya geçmek istedim
Merrys Doktorumuz sadece formül süt ile beslendiği için 4. Ayımızda tadımları önerdi fakat ona bile cesaret edemedim şuanda 5 ay 11 günlüğüz tadımlara yeni başladık yoğurt harici sebzelerin hiç birini yemek istemiyor, isyanlardayıııııııım☹️
Papatyannesi Merrys ben önce havuç haşlayıp bilendir dan geçtim bir gün arayla patates bugün de tel şehriye ve pirinç te birer tutam ekleyerek zeytin yapı da damlatarak çorbasını yaptım aynı şekilde blendırdan geçtim çok sevdi deneyin bence
Merrys Papatyannesi maşallah bu arada, çok zorlamayın midesini. Yavaş yavaş ilerleyin az az tattırın❤️
MasalMomy Papatyannesi ek gıda yerine formül süte devam edin lütfen. Şuan ek gıdaya ihtiyacı yok. Sütünüzü artırmak için çabalayın 🌷
Papatyannesi Merrys Allah yardımcın olsun canım umarım sever seninki de ama burda süt le açan duymuştum patates havuç sende dene öyle de istersen