Minty Merhaba anneler aranızda aşının yan etkilerini ağır geçiren var mıı ve kaçıncı ayda yaptırdınız bebeğinize bebeğim 4 aylık ve aşı olduktan sonra 3. Günümüz mafoldu çocuk ne meme kabul ediyor ne mama ağzına döktüğümü de cıkarıyor aranız da yan etkileri agır geçiren var mı merak ettim
Busbus2684 Minty canım biz yaptırdık, 6 aylık bebeğim, 2 gün önce menveo tipini yaptı doktor, o dokunmadı, ama geçen ay bexsero olan ateş ve huzursuzluk yaptı, dolven verdik 6 saatte bi, ateşi çıkmadı çok şükür, ertesi gün de geçti biraz mızmızdı sadece
nazanay Minty 3 aylikken Bexsero ve Nimenrix yaptirmistim. Hatta rota asisini da ayni anda yaptirdim. 3 gune kadar ates yapabilir demisti doktor, oyle de olmustu. 6 saatte 1 kontrol ettim, ates varsa ates dusurucu verdim, sorun olmamisti. 5 aylikken 2. dozlarini, 13 aylikken de 3. dozlarini yine ayni anda yaptirmistim. Onlarda hicbir sey olmamisti.
Minty Busbus2684 çok geçmiş olsun bizde aynı anda bexsero ve nimenrix yapıldı ateşte oldu ama geçti o çok şükür beslenmede bi sıkıntı yaşadınız mı peki
Minty nazanay ne güzel maşallah bizi biraz da 4. Ay atağı vurdu sanırım dişlerde kabarmış dedi doktor erken cıkarıcak sanırım