Kumsal25 Bebeğim ne biberonu ne beni emmek istiyor uyanıkken acaba uyumak istemediğimi için emmek istemiyor genellkle emmiyor diye uykusu gelince emziriyordum çnkü uykusu yokken istemiyor gibi biberonu verdiğimde gözleri giderek emiyor naısl bu sorunu aşıcam
Kumsal25 nazatamina 5 ay 12 günlük 1.5 aydır böleyiz yoruldum artk 700 grm falan almıştı doktor bormal diyor ama 12 de mama verdm bugüm aonra 5 te uyandı falan azcık tek gögsmü emdi sonra akşam 8.30 90 cc mama verdşm uyudu neden böleyiz anlamıyorum
Eymenebrar Kumsal25 canım bizde 5 ay 12 günlüğüz bizde de meme reddi oldu şuanda çok emmek istemiyor gece yatmadan mama veriyorum gündüz ben ek gıday başladım kaşıkla yemeyi sevdi
Kumsal25 Eymenebrar bende başlıcam ek gıdaya yaron inş patates havuc kabak sebze püresi yapıp 3 gün bunları dene dedi doktor karışık olarak ver dedi herhangi birşeyde cıkartarak gitcem içindeki maddeyi. Siz neler veriyorsunuz bizim mama da zor içiypr 5 saat aç kalabilir hala gaz sorunumuz bitmedi bide
Kumsal25 nazatamina yarın başlıcam ama nasıl nerden kç öğün nasıl yağcagım biraz kafamı karıştırıyor bakalm kilosu en son 7300 dü işte ama ne emmeyi ne mamayı kabul eder kvga dövüş halindeyiz hep bide ne kdar aç klablr bebekler 4 5 saat sonra bazen isitoyr
Eymenebrar Kumsal25 canım benimde mama yemiyor biberonla kaşık mama aldım gece için bana ilk doktorum yoğurtla başla dedi 3 gün yoğurt verdim 3 gün patates 3 gün havuç şuan kabak veriyorum benm oğlum sade çok sevmedi ben şuan ilk iki gün sade kabak verdim buharda pişirp bir damla zeytnyağı koydum 3. Gün kabak havuç patates haşladım karıştırıp verdim azda yoğurt koydum böyle sevdi
Eymenebrar Kumsal25 kilosu şyi benimde daha dün tartıldı 7250 olmuştu bnm oğlum gece kalıyor 4 5 saat aç ama gündüz kalamıyor
Kumsal25 Eymenebrar gazı varmıydı peki bizim gazlı birazcık bende napsam bilemedim bizm 3 gün patates kabak havuç karışık verdiriyor napsam bilemedim başlasamnı kaşık mama nasıl bizim biraz sindirim sorunu var
Eymenebrar Kumsal25 5 ay 12 günlük bugün 3 kg doğmuştu valla bizim doktor karışık önermedi hepsini tek tek yedir sonra karıştır dedi o şekilde yapıyprum gaz sorunu çok 5 aylık olunca bitti sayılır biogia sab simplex zinco kullanıyordum şuan sab hariç diğerlerne devam ediyorum