Sdagllc Kizlar belirsizlik icindeyim. 1 yas 21 gunluk olduk dis cikmadi hala. Nolcak boyle 🥺beni bi rahatlatin nolur 😔15 gun once doktora goturdugumde 15-20 gune cikar dedi ama yok hicbir belirti
Minnossareannesi Sdagllc Yeğenimin de dişi 1 yaşını geçince çıktı ve ateşli falan olmadı çok sakin bi bebekti sizin de öyle mi bebeğiniz 🤗
MugeAtlas Sdagllc ben de 1 yaşımda çıkarmışım, annem doktora götürmüş merak etme sen hiç sokakta dişsiz insan gördün mü demiş 😀
Dorukdamla Sdagllc doktor öyle dediyse tamamdır benim oglumunda çıkmayacak sandım genetik olabilirmiş eşimde geç çıkarmış kesin babasının yüzünden dedik doktorla 🤓😁
Sdagllc Minnossareannesi sakin ama kucak duskunu bi oglum var 😰😂umarim bizde atessiz cikaririz cok tesekkur ederim cevabiniz icin 🤍
Bmarya Hiçbir dişi çıkmadı mı henüz ? zaten doktorlar ne kadar geç çıkarsa o kada iyi derler. Dert etmeyin bence
Sdagllc Bmarya yok hicbiri cikmadi henuz🤷🏼♀️Dis etinin onunde (ustunde degil) iki tane minicik dis gorunuyor ama patlicak gibi durmuyor ya da ben anlamiyorum bilmiyorum ki 🤢tesekkur ederim 🌸
Zhryny Diş eti çok sert olan bebeklerde gecikebiliyor. Yeğenim de öyle geç çıkarmıştı. Endişelenmeyin ☺️
Sdagllc MugeAtlas 😂😂😂dogru aslinda ama insan yine de neden gecikti diye endiseleniyor iste 😰cok sagolun 🌸♥️
Sdagllc Hunilianne yaaaa 😳😳olsun napalim yeter ki ciksin bi huni de ben takarim 😬😂cok tesekkur ederim cevapladiginiz icin 🫂♥️
Dorukdamla Sdagllc doktorumuzla onay verdik hep babasi😁🤭 ne demek çok iyi anlıyorum 🥰❤endişeni oğlum bekledi bekledi iki dişi aynı anda çıkardı şimdi yine bekledi yine ikisi çıkıyor 🐣
_niserma_ Benim kızım da şu an 1 ay 14 günlük ve hiç dişi yok 🙄 Alt ve üstte bir sürü beyaz kabarık diş görünüyor, doktoru da arka arkaya gelecek yakın dedi ama hala gelen yok 🤷🏼♀️ Bir de herkes yürüdü hala dişi yok mu diye sorunca insan geriliyor 😁
Meva3804 Benim çocuk 11 aylık çıkarmadı disi bende böyle artık endişelenmeye başlıyorum bunu yazdıktan ne kadar süre sonra çıktı bebeğimizin dışı
birfincantuzruhu Meva3804 korkma arkadaşım benim yiğenim 18 aylıkken oğlum da 13 aylıkken çıkardı şuan 29 aylık daha 12 tane dişi var 🙈😂