Dorukkusunannesi kızlar ekmek verdim eline 4 buçuk aylık bi iki kere yaladı hemen aldım 2 dakika sonra baktım ağzı hemen böyle kızarmış neden olabilir
GameOver Dorukkusunannesi sert kısmı gelmiştir belki veya agzına götürmeye calışırken tırnagı gelmiştir alerji oldugunu düsünmüyorum ama yinede yanlış yönlendirmek istemem bilen birileri vardır belki
Dorukkusunannesi GameOver normalde süt alerjisi var ama ekmekte süt yok anlamadım ki :( teşekkürler yine de 😊
MotherQueen Dorukkusunannesi benimkininde süt alerjisi var 😞 çok dikkat ediyorum ama bişeler çıkıp duruyor sinir geldi banada doktor doktor gezicem en sonunda
GameOver Dorukkusunannesi anladım ama yinede alerji oldugunu düsünmüyorum dedigim gibi yalamaya çalısırken olmustur bence ☺️
Dorukkusunannesi MotherQueen gerçekten çok zor bir süreç benim daha 20 gün oldu diyet yapalım ama yıprandım😀 ben de o kadar dikkat ediyorum döküntü de oldu kan da geldi anlamadım artık haftaya pazartesi randevum var doktoru önerdiler baya insallah iyidir 🙏🏻🙏🏻
MotherQueen Dorukkusunannesi yumurta kakao paketli gıda kuruyemiş domates bunlarıda yasakladı bize hatta baharatları bile gözden geçirdim yok yok yok ufacık bir iyileşme yok 3 aydırda diyetteyim. İşte bi artısı 10 kg verdim o oldu bana
Dorukkusunannesi MotherQueen aynıyız canım kuzu eti serbest diyorlar ama oda dokundu sanırım :( hergun zeytin reçel patates yemekten gına geldi artık
MotherQueen Dorukkusunannesi bize dana eti yiyebilirsin fırınlamak şartı ile yada çok çok iyi pişirmek kaydıyla demişti ben tüketiyorum oda çok nadir…
Dorukkusunannesi MotherQueen ondan oluyor olabilir mi canım senin çünkü dana eti de yasak çapraz alerjenden dolayı senin belki ondan geçmiyordur
MotherQueen Dorukkusunannesi olabilir birde onu keseyim. Yakında inekler gibi otlayacağım😁 çayıra salacaklar beni