Emelzy Ygz kızımada giydiremediğim o kadar kıyafeti kaldı bir bilseniz ve oğluma yetişemedim bile onada giydiremediklerim de oldu Kızımdan kalanları ablamdan gelenleri giydiremedim yani
Emelzy defnesmomm ❤️ Aynen öyle canım yine olsa yine aynısını yaparım hiç gocunmuyorum elden geleni değil yine kendi çocuğumun kıyafetini kardeşine giydiriyorum ne fark eder ki pembesi çiçeklisi
defnesmomm Emelzy kesinlikle öyle 💗 başka biri topu topu 2-3 dakika konuşur benim çocuğumun ne giydiği hakkında. Hiç ama hiç önemli değil 🌸 sen bildiğin gibi yap, anneliğine güven.
Ygz Emelzy kesinlikle en doğrusunu yapıyosunuz hem onun yerine başka eksiklerini alırsınız :) eleştirenler çok olur hele ki akrabalar bitmez,boşverin giydirin valla en güzeli:)
Minnossareannesi Emelzy Boşverin en iyisini yapmışsınız zaten hemen büyüyorlar onlar yerine daha kalıcı şeyler alırsınız zaten virüsten ne gelen var ne gören yenileri çeşit çeşit alsanız bu sefer de virüs var ne gerek var bu kadar kıyafete derler..
Emelzy defnesmomm 🥰 zaten etrafın ne konuştuğu önemli değil benim için tatlım hani benim gibi yapan düşünen anneler var mı diye merak ettim doğrusu
sonsuzmutlulukkk Emelzy benimde kızım oldu oğlundan kalan ne varsa giydiriyorum kime ne ki 😏bide benim kız aynı oğlan gibi cuk oturmuş 🤭
Emelzy Ygz giydiriyorum tatlım ❤️ Takmadım zaten de siz annelerede bir sorayım dedim olumlu da yorum aldım olumsuz da ama en önemlisi benim düşündüğüm yaptığım ama teşekkür ederim desteğin için 😍