Arkadaşlar bunu bilgilendirme amacı ile yazıyorum. Bebeğim doğdu memeyi kavramada ağzında tutmada hep zorlandı. Uzun uzun emmezdi istekli değildi. Yatirdigim anda itekler ağlar redderdi. Neyse ben çok yıprandım o süreçte. İnanılmaz üzüldüm. Bebegim beni sevmiyor istemiyor neler geçti aklımdan. Sadece biberon ile mama aliyor. Tabi hal böyleyken denemediğim yöntem de kalmadı. 2 defa emzirme eğitimi aldım. EDS yöntemi kaşık besleme şırınga ile besleme…. Ten tene temas birlikte duş kucaktan indirmeme. Neler neler. Bir gün bir doktora gittim hatta buraya da yazmıştım. Emmiyor reddediyor çok üzülüyorum ne yapabilirim vs diye. Bana dedi ki BEBEĞİNİZLE İLİŞKİNİZİ DÜZELTİN !
Kahroldum resmen. Dedim ki ne oldu da güvenli bağlanma olmadı hep istedim sevdim onu. Her neyseeee yeni bir doktorumuz var canım doktorum can doktorum🥰
Gittik anlattım bu arada bebeğim olmuş 5 buçuk aylık. Bir muayene edeyim. Muayeneden sonra bu çocuk emmez zaten dedi. Dudak bağı var ve çok yapışık kalın. Üzülme artık annesi elinden geleni yapmışsın dedi. Meğer fizikselmiş.. o yüzden güzel anneler sizin de aklınızda olsun. Fiziksel olmasa bile emin olun biraz büyüyünce bağınızın ne kdr güçlü olduğunu anlamaya basliyorsunuz… Esas mesele mükemmel anne olduğunuz, unutmayın ❤️