Ozge_AyazEfee Marin2019 Zülfü Livaneli ’nin tüm kitapları 🖤 Baba ve Piç 🖤 Piraye 🖤 Celile - Ela gözlü pars 🖤 Uçurtma avcısı 🖤
Dezemet Marin2019 en son Veronika ölmek istiyor’ u okudum. Tavsiye ederim güzeldi. Şimdi ‘körlük’ kitabını okuyorum. Koronalı günlerde salgın temalı bir kitap isterseniz bakabilirsiniz😀
Mom727373 Marin2019 nar ağacını özellikle romantik biriyseniz mutlaka okuyun derim. Kemal sayarın tüm kitapları insanı rahatlatıyor biliyorsunuz kendisi psikiyatr. Kaan murat yanık biraz fantastik yazar çok akıcıdır severek okursunuz. Şu an iskender pala akşam yıldızını okuyorum onu da tavsiye ederim. Etkileyici bir şey olsun derseniz sol ayağım unutulmaz bir kitap yanılmıyorsam yazarı chris brown
Naciyedinc Kürk mantolu modanna, nar ağacı, kuyucaklı yusuf. Üçü son zamanlarda beni çok çook etkileyen kitaplar oldu. Hepsi roman bu arada
Marin2019 Naciyedinc Kürt mantolu madonna konusu nedir? Çok kitap okumama rağmen bir türlü okuyamadım bu kitabı..
Naciyedinc Marin2019 bende popüler kitaplara hep önyargılı yaklaşırım. Ama bu kitap bambaşka aşkı anlatıyor sonra ayrılık öyle klasik ayrılık hikayeleride değil. Bana çok dokunmuştu sonlarına doğru çok ağlamıştım :(
rainbowbaby Başak sayan in kitaplarını tavsiye ederim ölü kuşların sessziligi ve nigahdar soluksuz okursunuz
Naciyedinc Marin2019 bende iki tane var o kitaptan yanımda olsaydınız verirdim size. sevdiğim kitapları okuyan insanlara karşı kitap konusunda çok cömertimdir 😂