Pinkmoms Kızlar normal doğum yapalı 4 ay oldu hala adet olmadım kızımı sadece anne sütüyle besliyorum benimle aynı durumu yaşayan var mı
YagmurKocer Pinkmoms annem ve teyzemlerim de 9. Ayına kadar olmadıgını anlatmıştı. Bazıları çok geç oluyor
Eyeltu Pinkmoms ilk kızımda 21 ay ikincide 19 ay olmadım şuan 3 aylığız olmuyorum. Bunlar emzirdiğim zaman süreleri yani ne zaman memeden kesiyorum çocukları haftasına adet oluyorum. Ben emzirdiğim sürece adet görmedim hiç 👍
Gulnuraraserol Pinkmoms bende aynı durumdayım henüz adet olmadım kontrol amaçlı doktoruma gitmeyi düşünüyorum
Pinkmoms Gulnuraraserol bende gitsem mi bilmiyorum yani önceden taköıyorudm da bir iki gündür fena takıyorum ve korkuyorum bazen sürekli emzirmekten halsizlesiyorjö oda korkutuyor beni 😔
Asli55 Kızlar ben daha 40ım çıkmadan 1aylık olduğunda adet oldum Şubat 2. Ay oldum acaba benim mi anormaaal herkes geç oldum dedi bana daa 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Melike_elanur Pinkmoms emzirdiginiz için geç olabilir 1 sene falan olmayan oluyor. Canım benim kızım da 4 aylık ama sütüm azaldı 2.aydan beri mama ve meme gidiyor şuan .tam emmediği için 40 im çıktı ertesi ay adet oldum emzirmeden kaynaklı 😊