Ebruanne Merhaba anneler bebeğim iki aylık gündüz uyumuyor 10 20 dk kestirip uyanıyor çok gazlı bir bebek destekli uyutmak zorunda kalıyorum gece uykuları iyi ama gündüz hiç derin uykuya geçmiyor uyku eğitimi içinde erkenmiş sanırım ne önerirsiniz?
Myslkya-16 Ebruanne 34 günlük kızım biz de öyle. Şekerleme uykusu yapıyor gündüz. Gece de güzel uyuyor genelde gazı yoksa🥴
Nurhayat_asli Ebruanne ilk 4 ay normal diyorlar ama rutin oluşturabilirsiniz ben rutin oluşturmayı başaramadım 10 aylik bebegim var hala ayni
Yesomm92 Ebruanne evet cnm uyku eğitimi 4 aydan önce önerilmiyor benim kızımda aynıydı alerji vs bi sıkıntısı var mı ? Karanlık ortamda ninni açarak denedin mi?
Ebruanne Myslkya-16 önceleri bir defada olsa gündüz uzun bir uykusu olurdu ama onuda bıraktı asla uyumuyor 😓
Ebruanne Nurhayat_asli Yapmaya çalışıyorum aslında yapıyorum ama yinede kısa süre sonra tekrar uyanıyor bazende gazdan dolayı uyanıyor gazdan dolayı destekli uyutmak zorunda kalıyorum ondan mı acaba diye düşünüyorum örneğin kucağımda uyuyor bırakınca uyanıyor
Ebruanne Yesomm92 evet söylüyorum açıyorum masal okuyorum masaj yapıyorum karanlık yapıyorum yinede uzun uyutamıyorum 😔