Aysses Kızlar bebeğim 44 günlük. Perşembe günü yeşil kaka yaptı sonra normal geldi bugün yani cuma yine yeşil yaptı , sonra yine yeşil ardından , bol gaz çıkararak sulu sarı kaka yaptı.atesi yok . Emerken huysuzluk yapıyor bazen bu bir kaç gündür. Acil doktora gitmem gerekiyor mu acaba, eşim de nöbette kimse yok yanımda :( Bilgisi olan varsa bir desin
Ozi18 Aysses bebekler üç sebepten yeşil kaka yapar. Birincisi bebeği üşütmüş olabilirsiniz. İkincisi sizin yediklerinizden kaynaklı olabilir. Üçüncüsü viral bir enfeksiyon geçiriyor olabilir. Eğer yeşil kaka yapmaya devam ederse ve kakasında sümüksü yapılar da görürseniz mutlaka doktora götürün.
Vikiviki Aysses canım bizimde bi kaç kez yeşil kaka durumumuz olmuştu doktor çok doyunca olabilir bide d vitanemini kullanmaya başladıysan ondanda olablir demişti ama tabi çok sık değil ara ara oluyordu korkma o yüzden ama tabi çok sıklaşırsa doktora danışmakta fayda var
Dzehra Aysses kalayı sürekli takip edin. Allerjik bir durumda olabilir çünkü. Benim kızımda böyle başlamıştı süt alerjisi belirtisi. Arada bir yeşil kaka sonra hem sarılı hem yeşilli kaka sonra kendi kendine kaka yapamama ve fitille ben yaptırınca yemyeşil kaka gibi.. takipte olun derim
Aysses Ozi18 bgun bir aydan sonra ilk defa dışarı çıktık iki kere. Usutmus olabileceğinden şüpheleniyor um. Çok da dikkat ettik ama ne kadar sakinsak da olmuyor. Bir hafta kuvezde kalmıştı o yüzden aklımız çıkıyor hasta olcak diye :(
Aysses Vikiviki d vitamini kullanıyorum ama ona başlayalı çok oldu. İnşallah önemli birşeyden değildir, şimdi takip edeyim de eşim gelince gideriz olmadı doktora
Ozi18 Dzehra evet dördüncü sebebi söylemeyi unutmuşum. Dördüncüsüde süt alerjisinden kaynaklanabilir. Kakayı takipte kalın. Kakada sümüklenme veya kan görürsenizde mutlaka doktora gidin.
Aysses Dzehra yeşil kaka dun iki kere geldi sonra biraz sulu sarı kaka geldi , takip edicem .sizin alerji ne durumda inşallah çok uzun sürmez alerjinjz
Dzehra Aysses şuan kızım iyi herşey normal sadece süt ve süt ürünleri yiyemiyor kesinlikle. 9.Ayda başlayacağız bakalım yogurtlara :)