Kızlar az önce bir postta rastladım bu konuya daha önce çok araştırmadım ama çocuğuma çok ilaç kullanmam benim bebeğim prematüre doğdu bir yaşına kadar sık sık hastalandı balgamı oluyordu hep ben ilk başlarda doktorun yazdığı şurupları kullandım antibiyotik filan snra o suruplardan birinin oğluma yaradığını hastalığını iki güne geçirdiğini fark ettim snra tekrar soğuk aldığında balgamı olduğunda sadece o şurubu iki kere veririm ve iyileşir bronşiti olduğu için de ayda bir veya iki kere nefes açıcı ilaç yani buhar veririm neyse çok uzattim kızlar konuya geleyim oğlum şuan 16 aylik calpol şurup aldım diş dönemi olduğu için ama çok vermiyorum ateşi olmadığı sürece ateşi olursa uyumadan veriyorum ve bundan bir kaç ay önce çocuk doktoru bana bir sşurup yazmıştı prakten diye hem iştah acar hem uykusunu düzene sokar diye bir çay kaşığı veriyorum uyumadan önce ve az önce okuduğum ilaç postadan snra internetten araştırdım ve şuan kesmek istiyorum o şurubu sizce ne yapmalıyım sizler ilaç kullanıyormusunuz hasta olduğunda nasıl yöntemler deniyorsunuz 😊