Morpuantiye Kızlar doğum yapalı 2,5 ay oldu ve bu ara aşırı derecede bir unutkanlığım var. Bu durumu yaşayan oldu mu? Neler yaptınız ?
BaharBebek34 Morpuantiye vitamin kullanıyor musunuz? Emzirmek vücuttaki vitamin/mineral depolarını boşaltıyor, takviye gerekiyor. ☺️
Morpuantiye BaharBebek34 Hayır kullanmıyorum sadece kan ilacı kısa süre öncede magnezyum kullanmıştım kabızlık için 😊
Ecreee Üstte kalsın..ancak unutkanlık B12 eksikliğinden kaynaklanıyor.kan verip baktırın, emziriyorsanız ona göre ilaç vs verirler..yada B12 ye iyi gelen yiyeceklere bakın araştırın ona göre bol bol tüketin..
Morpuantiye Ecreee Evet onu duymuştum ama tahlilde yaptırmadım acaba doğum sonrası bi sorun mu merak ettim teşekkürler 😊
Minik1anne Ecreee canım bende de var kansızlık var diye ilaç verdi doktor kullanıyorum ama hala aynıyım herşeyi unutuyorum 1 bardağı bir yere koysam mesela 5 dakika sonra nereye koydun deseler aklıma gelmiyor😑
Kavinsmom Bende kan değerleri normal olmasına karşın unutkanlık var. Dr bana normal insan seviyesi gibi lakin emzirenin bazı vitaminleri daha çok olmalı dedi ve multivitsmin yazdı. Vitabiotics breast feeding. Emziren anne İçin
Ecreee Minik1anne vitamin değerlerine baktırın canm.. ilaçtansa iğne daha etkili oluyor. B12niz düşükse hap yerine iğne isteyin daha etkili oluyor.
Minik1anne Ecreee vitamin degerlerim iyiymis canım tek kansızlık varmş birde iğne istiyim o zaman teşekkúrler🌼