Mrva Bebeğim 15 aylik .önceki postlarımı okuyanlar bilir hastalik geçirdi fizik tedavi aliyor neyse soruma geleyim. Gece 11 de uyudu sabah 11.30 da uyandı. Şimdi de 3 te uyudu .Endişeleniyorum çok uyuyor gibi
Purely Mrva kaç aylık bebeğin bilmiyorum ama benim oğlumda gece 11 saat uyku yapıyor bazen 12 3.5 4 saatte gece uyuyor. Olması gereken bu bizim ayımızda. Sizin ayınız kaç.
Efy Bence endişe edilecek bir durum yok zaten o aylarda bebeklerin gece uykusu 10 12 saat aralığında olur uyandıktan 4 saat sonrada 1-2 saat öğle uykusu normal fizik tedaviyede gidiyorsa yorulmuş olabilir
Purely Mrva bence normal canım zaten 15 aylıktan uzun bir süreye kadar gündüz uyumaları gerekiyor. Hatta bu çok güzel bir şey gün içi öğrendiklerini kaydetmek için gündüz uykusu çok önemliymiş. Gelişimi için çok büyük pay oynuyor.
Mrva Purely aslında sorun etmem normalde de bnim bebeğim hastalık geçirdi postlarıma bakarsanız ayrıntılı var o yüzden endişe ediyorum
Purely Mrva biliyorum canım bu yüzden dedim zaten senin bebeğinin akranlarından daha çok uykuya ihtiyacı vardır. Çünkü beyni hep kendini yenilemeye iyileşmeye odaklanıyordur