MihrimahinAnnesii Kızlar 2 aylık kızım 2 dir sümüksü kaka yapıyo sebebini anlayamadım inek sütüne alerji diyo ama 2 aydır alerji yapmayan şeyler 2 ay sonra yapar mı çünkü farklı hiç bişey yemiyorum başına gelen varmı acaba
Eslinaa MihrimahinAnnesii bilmiyorum ama o gün yediklerinize dikkat edin benim kızım ne zaman sümüksü kaka yapsa ben tavuk yemiş oluyorum onu farkettim. Sümüksü kaka yaptığı zamanlarda ne yediğinizi gözden geçirin bence :)
Ayseduru07 MihrimahinAnnesii benm hep öyle idi kakası test yaptırdım normal çıktı . Ön sütü çok aldığında. Olurmuş
SertapHilal Evet yapar. Ama sadece mukuslu kaka varsa bu alerji demek değildir. Bunun yanında başka belirtilerde gerekir. Örneğin; Kusma, gaz sancısı, huzursuzluk, gürültülü kaka, ciltte döküntü ve kızarıklık gibi…
MihrimahinAnnesii SertapHilal kusmamız var zaten çok gazlı bi bebek huzursuzluk var günlerdir gündüzleri çok uykusu olmasına rağmen uyumuyo
Eslinaa MihrimahinAnnesii deneyerek öğrenebilirsiniz ben tavuğu daha yeni öğrendim belki olabilir. Bebek küçük alerji testi yapılmaz diye biliyorum yapılsada net sonuç olmuyormuş. Ben 1 yaşından sonra yaptırmayı düşünüyorum. Belki zeytindir yada farklı bi baharat yemek böyle olduğu günler yediklerinizi yazın sonra ortak noktalara bakarsınız
MihrimahinAnnesii Muayene ye gittiğimizde doktor devam ederse bu durum alerji bölümüne randevu açtık oraya gidin demişti yarına aldım bakalım ne çıkıcak
MihrimahinAnnesii Ayseduru07 sürekli memede kalmak istiyo kakasında beyaz parçacıklar var oda anne sütündeki gazla yağı sindiremediğinde dışkı yoluyla attığından oluyomuş yani ön süt arkadan gelen yağlı süt hepsini sömürüyo resmen