Esmatklc AysegulSura Merhaba 2 ay 11 günlük oyuncak almadım henüz amigurami bebeklerimiz var ama daha tutmuyo. 3 gune bir banyo yaptırmaya çalışıyorum
Yademveannesi AysegulSura Merhaba, 2 ay 25 günlüğüz. 3 - 4 tane çıngırağımız, hışırtılı kitabımız normal kitaplarımız ve oyun halımız var. Aktif kullanıyoruz hepsini 🙏☺️ 2 günde 1 duş aldırıyoruz 🙏
asz AysegulSura o aylarda çıngırak ve piyanolu oyun halısı(3.ayda almıştım) dışında ilgisini çeken tek şey onunla konuşmamdı.hatta en çok konuşmamı seviyordu.evin içinde dolaştırıp evi tanıtıyordum bide canım.
Gokturk-10 AysegulSura 2 aylığız oyun halısı var sadece onun haricinde gezdirip konuşmayı çok seviyor,gün aşırı duş aldırıyorum
Gupsemmm 2ay 2gunluk olduk bir kaç çıngırak var ama henüz dikatini çekmiyor oyun halısı sipariş ettim bakalım
Aelik 1 bucuk ayligiz agladiginda kukulinin sarkilarindan vs açıp dinletiyorum birlikte dans ediyoruz rahatlıyor hic sesi cikmiyor :) simdilik bu kadar aktivite yapabiliyoruz
ilosasel2010 AysegulSura 3 ay 10 günlüğüz bizde 2. Aydayken oyun halisi almıştım 3 aylik oluncada çıngırak aldım 3 güne 1 de banyo yapiyoruz doğduğundan beri