Slha1_2 İyi gümler bebeğim 1.5 aylık mama ile besleniyor aptamil kullanıyoruz ama çok gazı oluyor kakasını iki gümde bir yapmaya başladı , hangi mamayı önerirsiniz ? Similar,evolvia, SMS, bebelac golf?? Bide kaç cc veriyorsunuz ?
Angelgirl Slha1_2 bide cnm aptamil i fazla oneren yok. Genelde sımılac ve sma ıyı dıolar. Sma eskıden berı varms ama ıyıdr dıe dusunuyorm.
Angelgirl Slha1_2 canım bır bucuk ay boyunca 60 cc verdm sütüm az geldıgı ıcın doymuyodu sımdıde gaz sancıları basladı memeyi almıyo bazen agzına hatta gun bıle oluyo o yuzden sımdi 90 cc veriyorum bı hafta snra 2.ay btıo 3.aya grcez
annecik123 Kzyannesi17 1-2-3 yazıyır üstlerinde o ne için oluyor benim bebeğim 37 günlük eğer verirsem hangi sayıyı vericem
Ferdaoguzgalip Kizlar 10gunluk bebegim aptamil kullaniyoruz mamadan sonra gaz cikarmiyo kucagimda uyuyup kaliyo o sekilde yatirsam bisey olurmu acaba
YvzSLmZ Slha1_2 bebelac ta çok gaz yapıyo bizde baya yaptı aptamil hiç kullanmadım gaz yüzünden şuan SMA kullanıyorum Allah ım dünya varmış dedim 3 4 günde bi kaka yapıyodu şuan günde bir arada 2 günde bir yapıyo şükür 😊