melikeeomeer Kızla gündüz mü yaptırıyorsun akşam mı? Ben genelde akşam yaptırıyorum normalde bebekler banyodan sonra mayışır uyur benim ki 20 dk anca uyuyor ondan sonra butun gece zar zor uyutuyorum
Balkizlarim melikeeomeer akşam 7 de yıkıyorum masaj yaptiriyorum ortamı ona göre ayarlıyorum en geç gece uykusuna 8 veya 8,30 da geçer 🍁
Bsecill melikeeomeer akşamları yaptırıyorum genelde tek başıma zaptetmek çok zor aşırı hareketli bir çocuk çünkü ama dediğiniz gibi uykuya çok zor geçiyor yıkadığım akşamlarda yada uyusada hemen uyanıyor
melikeeomeer Bsecill niye acaba ya aslında vücudu rahatlıyor güzel Bi uyku çekmesi lazımken neden uyumazlar
Bsecill melikeeomeer bende bilmiyorum oysa duş sonrası uyku bence harika bişeydir annemlede sürekli bunu konuşuyoruz sıcacık su onu gevşetiyor acaba neden diyoruz bi araştıracağım durumu bakalım bulursam sizede yazarım
Mom070 melikeeomeer Fark etmiyor bazen öğlen bazen akşam yıkıyorum vaktim hangisine uyarsa ama genele bakarsak yatmadan 3 saat önce falan yıkıyorum saçları çok uzun kuruması bekliyorum uyutmak için o yüzden yatmadan bir süre önce yıkıyorum.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi melikeeomeer Gebelde yazım gündüz daha çok yıkıyorum. Serinlesin diye. Akşam yıkarım daha çok ama uykuya rahat geçiyor.
damlahira melikeeomeer Belli olmuyor saatleri ama hergün yıkıyorum bazen sabah bazen akşam bazen öğlen de yıkıyorum değişebiliyor
Bitikmomi melikeeomeer şuan havalar soğuk olduğu için gündüz yaptırıyorum. Ama yazın akşam yatmadan yaptırıyordum