adastra Merhaba güzel anneler 🌺 Bebekleriniz devam sütünü kaçıncı ayda bıraktı ve 1 yaşından sonra bebeklerinize hangi sütü ne kadar miktarda vermeye başladınız?
Mom16 adastra 2 yaşına kadar herhangi bir hayvansal süt önerilmiyor Demir eksikliği ve kansızlık yaptığı için. Onun yerine yoğurt ayran peynir kefir verebilirsiniz
limonlukarpuzzz adastra inek sutunu 2 yasina kadar önerilmiyor kansinsizlik raşitzm ve omegayonunden eksik olduğu için beyin gelişimini yavaşlatiyor. 2 yaşina kadar anne sutu uada mama
Zekimurendebizigorecekmi adastra Ben mamayla devam ediyorum 2 yaşın a kadar böyle devam etmeyi düşünüyorum .. Demir eksikliği olmaması adına biraz daha inek sütünden uzak tutuyorum kızımı
Mom16 adastra verilebiliyor ancak yan etkileri çıkıyor. Bebeğim 13 aylık. Alerjik bebek olduğu için diyetteydim. Ben ve bebeğim yeni açıyoruz diyeti. Fırınlanmış süt haricinde ( poğaça kek vs) süt vermiyorum ben.
Mom16 Selinglr ben de birkaç ay önce öğrendim bunu. Alerjik diyette olduğumuz için süt verme hayali kuruyordum. Açtık diyeti ama araştırınca vermemeye karar verdim. Zaten emiyor ve mama da alıyor. İnanmayan anneler neden araştırmaz anlamış değilim.
Selinglr adastra milupanın devam sutu var canm ben ondan alırım diye dusunuyorum hazır sut yanı ama devam sutu 1 yas itibaren
Zekimurendebizigorecekmi adastra Immm valla böyle bir durumda ne yapmak lazım bi Dr a mı danışmanız belki değerleri falan iyidir de normal süt e başlatır belki .. bizim demirimmzi düşğk çünkü