Tued Evet anneler ev temizlerken ; süpür, yersil toz al mi yapiyosunuz? Töz al süpür yersil mi yoksa süpür toz al yersil mi ? ( ben ilkini yapiyorum)😂 en son tuvaletten çıkıyorum…yerleri ne ile siliyorsunuz ürün olarak ?
Anne_6 Tued toz al süpür sil. Toz alırken illa yere bir şeyler dökülüyor. Domestos kokusuz. Sıcak su. Sirke ile siliyorum
busramerve Tued önce toz sonra süpür sonra sil. Toz alırken tozlar yine yere dökülür süpürme araya gitmiş olur önce süpürürsem🤷🏻♀️ Yerler için her seferinde başka şey kullanıyorum. Şuan abc marka kullanıyorum.
BaraninAnnesi Tued once toz alınır banyo tuvalet her yer toplanır temizlenir . En son süpürge ve yerler silinir. Öbür türlü yaparsan yanı en son toz alırsan toz yere düşer boşuna temizlemiş olursun.
Deletedmom_29 Tued süpür, toz al, yerleri sil yaparım ben 😄 yerleri elime ne geçerse onunla silerim. Adını vermem yasak olan bir ürünle ya da yer için olan yüzey temizlecilerle, bazen de biraz domestosla
merveyyoruuk Tued Süpür, yer sil, toz al 😂 Süpürürken bile toz kalkıyor çünkü 😂😂 Genel temizlik ile siliyorum yerleri harika kokuyor 🌸
Dunyamsensn2008 Tued Önce süpürüyorum, toz alıp siliyorum 😌herkesin kafasına nasıl yatarsa.Temiz olsunda
27__ Tued önce süpürür sonra videoda sonra toz alırım. Toz en son alınmalı cunku süpürge yaparken illaki toz kalkiyor. En basta toz alsam yine almam gerekecek.
Mommysharkdoodoodoodoo Üstten başlayıp altta bitiriyorum yani toz al süpür yer sil. Yerleri de derin temizlikte çamaşır suyu ve yüzey temizleyici ile siliyorum günlük olarak parexin süpürgeç bezi ve mopuyla siliyorum
Alyaask Tued süpür toz al yer sil. once süpürüp yerlerdeki tozlar kalkinca silmek toz almak daha mantikli ve temiz ama en basta wc banyo balkon yikarim en son bu dediklerimi yaparim 🥰 deterjanin her türlüsünü kullaniyorum hepsi benim bebeklerim icesin geliyor iyice manyadim😂
Mavilii Iyide tozu önce alınca supururken yine toz oluyo ister istemez ve alınan toz tekrar geri iade oluyo😂 en iyisi süpürüp toz almak ve silmek daha mantıklı bence sizi bilemiycemde🤭🤷♀️ zaten silerkende yerlere dökülen tozlar alınmış oluyo tekrardan 😂