Esmclk Mochinin göğüs pompasını kullanan varmı ? Genel olarak yorumları falan çok iyi ama bilemedim bide size sorayım dedim.
Ecrinella Esmclk dolu dolu süt sağmayı beklemeyin elektrikli sağma makinası gibi sütü arttırma olayı yok ama sütüm var arada sağıp sütümü saklamak istiyorum diyorsanız alın. Göğsüm ağrıdığı zamanlarda çok işime yaradı. Taşıması kolay emzirirken diğer göğsünüzde sağım yapması kolay hem o zaman daha çok süt çıkıyor.
Nohutannesi Esmclk ben kullandım. Ara ara sağım yaparken yada emzirirken hala sıkıp takıyorum. Sadece akan sütü toplamıyor, o sıkmanın etkisiyle biraz boşaltım da sağlıyor. Bence artması için etkili. Çok pahalı değil, bir fırsat verebilirsiniz
Ogretmen34 Esmclk evet aldım kullanıyorum memnunum tabi bı elektrikli sağma makinesi gibi olmuyor ama birini sagarken diğerinden akan sütü toplamak için ideal
Ricitos Sadece süt topluyor, sağım yapmıyor diye biliyorum. Alıp kullanan biri varsa merak içindeyim..
Mrvblgc Sütünüz çoksa eğer sağlıklı bir sağım yapar ama süt çoğaltmak gibi bi özelliği yok. Sütüm azdı bende aldım ama 1-2 damla zor sağıyor çekme özelliği yok çünkü sıkıp kapatıyosun o vakum etkisiyle aşağı çekiyor olan sütü.. ben kullanamadım sütüm az diye
Esmclk Ya geçen hastanede emzirme odasında biri vardı cocuğu meme almıyormuş oda onla sağıp veriyomuş.o arkadasta cok memnunum iyiki almışım falan dedi. Kafam çok karıştı ya 🙂
Esmclk Ogretmen34 peki acı ağrı falan oluyomu. Elektrikli sağma makinesi göğüs uçlarımı mahvetti yarıldı hep o yüzden elektrikliden korkar oldum. Bunda acı falan olurmu
Ogretmen34 Esmclk eğer göğüs çok dolu ise ve göğüs ucu yara ise az bı acı oluyor ama dayanilmayacak gibi değil
Aci Esmclk ben aldım canım benim bi işime yaramadı o pompa sadece göğsunden süt akanların işine yarıyo yani mesela sütüm hep akıyo falan diyorlar ya onların. Elektrıkli al derim daha kullanıslı