Kcr ilk 3 ay bebekler memede yaşar çok normal çünkü hala anne karnında sanıyor kendini ve dünyaya alışamıyor sadece senin kokunu tanıyor senden medet umuyor annesi. Şöyle düşün dilini hiç bilmediğin bir ülkeye arkadaşının yanına gittin ne yapasın hiç arkadaşının yanından ayrılmazsın onunda arkadaşı meme ve tek bildiği şey emmek 🌸 isteği her dakika emzirebilirsin ağlaması aranması aç olduğu doymadığı anlamına gelmez ♥️ Benim oğlum 24 saat memede kalrdı doymadığını düşünürdüm ama kilo alımı çok çok iyiydi o zaman sordum emzirme danışanına neden uyumuyor neden ağlıyor doyuyorsa diye bana dediki her istediğinde ver o bırakmadan sen çekme onun güvenli limanı meme bebekler herzaman açlıktan ağlamaz sıcak gelir ağlar üşür ağlar biyeri kaşınır ağlar canı sıkılır ağlar demişti. Bol bol emzir annesi(sağıma alışkın olmayan memeden süt çıkmaz sağıpta ah sütüm yok diye paniğe kapılma memelerin sağıma alışması 10 günü bulur ve çıkan süt miktarı gerçeği yansıtmaz çünkü bebekler daha kuvvetli çeker) sağlıkla büyüsün meleğin.