Selamun Aleyküm Arkadaşlar 🤓
Aslında öyle herşeyi kafama takan bir insan değilim. Evlat benim yetiştirilme tarzı olarak herkes ayrılabilir. Ve ben nasıl herkese saygı duyuyorsam herkeste bana saygı duymak zorunda diye düşünüyorum.
Kızım 16. Ayına girecek.. Ve öncesinden kilolu bir çocuktu hani öyle ahım şahım değil ama tombikti. Tabi 1 yaş sendromu,diş dönemi,azılar,uykusuzluk,memnuniyetsizlik,boy uzama gibi durumunda dışardan çok zayıf görünme hali oldu. Şuan 11 kiloyuz. Aslında bana gayet normal geliyor bu durum. Taaaki memlekete izne gidene kadar. Çocuğumu gören ne oldu buna,çok zayıf, sen bunu yedirmiyorsun,sütün yetmiyor givi laflar etmeye başladılar. Evet anne sütü alıyor ama benimde sütüm bir yere kadar. Sabah yumurta olsun süt olsun peynir olsun herşeyi vermeye çalışıuorum ama aslaaa yemiyor. Aslaaaa. Salçalı tost yaptım kendime baktım onu yedi ben şok tabi. Yedirmeye başladım. Onu yiyior. Sonrasında bebe bisküvü ve muzlu bir karışım yapıyorum onu yiyior. Birde akşama patates birşey varsa onu yiyior. Gün içinde de eline ekmek veriyorum, ya da bi mandalina felan. Ama asla faydalı şeyler yemiyor ve bu durum beni oldukça rahatsız etmeye başladı 🙁 Hele şu memlekete gidip geldikten sonra. Demin annem aradı hala arkamızdan çocuğa ne olmuş çok zayıf felan deniliyor. Halamın çocuğu var kızımla aralarında az var o önceden çok zayıftı şimdi iştahı açılmış kilo almış sürekli onla kıyaslama durumdalar. Defalarca ağladım bu duruma.
Kan değerleri konusunda bir fikrim yok. 1 yaşında kontrole gidecektik virüsten birde kızımın damarları ince çok zor kan alınıyor korktum gitmedim. Ama yakın zamana randevu alacağım.
kan ilacı kusturuyor kızımı kullanmıyorum.
Demir ilacına dikkat ediyordum daha sonra gevşedi.
Balık yağı alacağım herkes birşey diyor doktor kontrolunu bekliyorum.
Birde kan değerlerine bakılmadan,sayım yapılmadan ilaç kullanmayı doğru bulmuyorum bu benim tercihim.
Çok uzun oldu hakkınızı helal edin ve beni aydınlatın ya bu anaa nappppsssınn..
OKUYAN BORDO BERELİDİR 😂