LokumAnnesii Kızlar saçların çok uzun ve bir yer var sürekli dolaşıyor açmakta zorlanıyorum bana bi yardım edin bu saçı nasıl kurtarıcam saçlarım parlak ve yumuşak nasıl olucak yapısı hafif dalgalı🥺
MiracAlpinveUmutunAnnesi LokumAnnesii her banyodan sonra mavi su kullanırsanız sac titişikliğinizi önleyebilirsiniz kullandığımın mavi suyun markası https://sachane.com/morfose-iki-fazli-dolasik-acici-mavi-su-400ml.html Kuaförde de çalışırken bunu kullanıyoduk
Alibatin LokumAnnesii benimde saçlarım çok uzun kalçadan aşağıda bide aynı suyu kullanıyorum çok rahat
Snygnr LokumAnnesii ay valla ben unibaby nin kolay saç tarama spreyini kullanıyorum. Çok da memnunum. Aynı görevi görüyorlar herhalde arkadaşların attığıyla. Ama içeriği daha temiz geliyor bana. Bilemedim.
Aysenur-efe LokumAnnesii Saç nezlesi deniyordu ona galiba saçı kurutmadığında olurmuş bende de var tek bir yerde 🤦🏼♀️
MiracAlpinveUmutunAnnesi LokumAnnesii rica ederim 😊 Saç diplerine degil uzaktan titişiklere kullanırsanız daha iyi sonuç alabilirsiniz
MiracAlpinveUmutunAnnesi LokumAnnesii ıslak saça uygulayabilirsiniz Eğer kuruyken taramak istiyosanız normal elinize su alın önce saçınızı hafif ıslayın sonrasında mavi suyu kullanın taramaya başlayın önce uçları sonra saçın ortasını sonra dibini tararsanız çabucak acılacaktır
LokumAnnesii Alibatin benim kalçamda saçlarım çok zor uzattım kesmeyede kıyamam bişey yaptığımda yok evde tepede topuz geziyorum😂
Mom35 LokumAnnesii Sac kremi ya da bebe yağı sur. Altlardan başlayarak tara. Altlar açıldıkça daha üstten devam et taramaya. Ben öyle yapardım ama karışmasından bıktım kestirdim
Alibatin Drindniz canm esktra hiç bişey yapmadım ama benim saçlarım dümdüz asla ne bir düzleştirici nede bir ısı vurmadım belkide ondandır bide kuru asla taramadim resim bulabilirsem açık hali atarım cnm
Mom35 LokumAnnesii doğrudan yukardan başlarsanız acamazsiniz, aşama asama giderseniz hem daha kolay olur hemde saçlarınızı çok yipratmazsiniz