Adaveannesi Merhabalar kızlar, Dun aksam kizimin atesi 37.7ye cikti hemen bir calpol verdim 1 saat sonra düzeldi. Gece saat 2 gibi tekrardan 38.5ları gördü ılık bir duş aldırdım tekrar calpol verdim. 1 saat sonra yine ateşi normale döndü. Şimdi uyandı yine ateşi yüksek 38.9 yine calpol verdim. Ne yapabilirim başka bir fikri olan var mı?
Esra1986 Adaveannesi bizde ayniyiz dün basladi gece dus aldırdım iyiydi ferahladı pesine dolven verdim rahat uyudu az evvel yine cikmis emzirdim calpol verdim 18 ayligz bzde. diş mi diyorum ama blmiyorum yuzunu yikadim enseyi fln bez hayatta degdirmiyor. 2 gun evel disari çıkmıştık üşüttün diyorlar aslında kisa zmnli da olsa hep cikariz biz hava aldirirm alışık disariya ama anlamadım olacakmış .sizde ilik dus aldirin gercekteb cok iyi geliyor dolven varsa tavsiye ederim
aliismom Adaveannesi 4 saat ara ile calpol verebilirsiniz.. birde limonu sıkıp icinde aspirini eritin ateşli bölgelere sürün.. genellikle topuk altina sürün.. kac aylik diş donemi falan mi
89Kbr Dönüşümlü parasetamol verebilirsin,duş aldırmalısın, üstü kalınsa inceltmelisin, ve eklem yerlerine soğuk kompleks yapabilirsin
aliismom Esra1986 surekli tekrarlanan ateşin altinda genelde endeksiyon yatiyor.. gecen hafta 2 gün atesliydik hep evde dindirmeye calistim ama 39 u görünce hemen doktora götürdük orta kulak iltihabi geçiriyormuş 1 hafta cektik dün iyilesmisti simdide balgam başladı ayy cok zor oluyor hastalik hâli
Esra1986 aliismom bizde ilttihap varmiydi bilmiyorum ama 38 i gecmedi ates hafif usuttum hrlde yada diş yapti dolvenle atlattik sukr sizede gecmis olsun
Seccc Merhaba sizi korkutmak istemem ama sanırım el ayak hastalığı hortlamış tekrar. Birçok çocukta 2 3 gün ateş ve döküntüler görülüyor. Benim oğlumda şuan öyle ateşi düşmüyor ve ağız içinde yaralar oluştu. Doktora götürün bir baksın. En azından üşütmemi yoksa başka bişey mi ona göre tedbir alırsınız.
aliismom Adaveannesi dişte ishal yapar doktora götürün bence hemen biz anneler daha hassas oluyoruz maalesef ben geciktirdim gecen hafta cok pisman oldum