KumsalPoyraz Merhaba sevgili anneler oğlum 4 ay 26 günlük hiç gaz sıkıntımız olmadı ama geceleri hep uykusunda kıvranıyor kendini uyandırıyor gazını çok kolay çıkaran bir bebek doktorumuzda gaz sıkıntısı yok dedi sadece uyurken böyle onun haricinde yapmıyor neden böyle rahat uyuması için ne yapabilirim deneyim ve tecrübelerinizi bekliyorum
KumsalPoyraz AnneVeKuzusu haraket ettikçe terliyor kundak yapıyorum yapmasam ellerini hep yüzüne götürüyor ayaklarını oynatıyor 🤦🏻♀️
-erCansu- KumsalPoyraz 2 bucuk aylik aynen oyle aglamiyorda hamsi gibi kivraniyo bazen saat basi uyaniyo bende kundak yapiyorum yoksa yine uyandiriyor anlamsdim gitti
AnneVeKuzusu KumsalPoyraz altını biraz daha ince giydirip yine çok sıkmadan kundak yapmayı deneyin. Kundaktan da hoşlanmıyo olabilme ihtimali de var tabii.bnm kızım hiç sevemedi kundagı🤦🏻♀️
yagmuryildizmetin -erCansu- merhaba yıllar olmuştu ama aynı sorun bendede var? Nedenini bulabildiniz mi
-erCansu- yagmuryildizmetin yok bulamadım 😅 emerken bile öyle kıpır kıpırdı 5aya kadar gaz çektik sonra rahata erdım ben
yagmuryildizmetin -erCansu- ayy inşallah bizimki de geçer. Henüz üç aylık bazı geceler sabaha kadar birkaç saat anca uyuyabiliyorum. Yanıma alıp poposunu pışpışlıyorum tüm gece 😓