Dt_ozgee Kızlar sezeryan doğum yapalı tam bugün 2 ay oldu. Kanamam halen kesilmedi. Bundan bi 10 gün kadar doktora muayene oldum bişey söylemedi. Doğum kontrol hapı vedi. Sizce neden olabilir?
Begrich Dt_ozgee benim kırkım çıkınca hemen adet olmuştum belki sende de öyle olmuştur. Doktor bir şey demediyse kimse bilemez nedenini bence tekrar gidip muayene olabilirsin
Aslanmamy Dt_ozgee kilo falan kalmamıştır sizde o zaman. Benimde 10 gün kadar kan geldi ya da gelmedi sonrasında hep su gibi bişey geldi. Kişiden kişiye değişiyor doktorlar normal görüyor bazı insanların 2 aydan fazla sğrebiliuor demişti doktorum
PrensesZeynep Dt_ozgee benim 2.5 ay oldu hala devam ediyo bende artik doktora gitmeyi düşünür oldum bu kadar uzun sürmemesi gerekirdi heralde
Dt_ozgee Begrich bilemiyorum ki hiç adetime de benzemiyor gibi böyle daha çok adetimin son günleri gibi
Dt_ozgee melikeeomeer içinde sadece progesteron olanından verdi mini pill diye geçiypr emzirmeyi etkilemiyor
Dt_ozgee Aslanmamy hadi ya inşallah biter artık benimki de yaşam kalitemi etkilemeye başladı çünkü artık
Dt_ozgee Deletedmom5284 aynen her gün oldu ne yazık ki bazen çok az oldu bazen arttı ama her zaman oldu
Dt_ozgee Aysmr sezeryan olunca kalmamıştır diye ümit ediyorum :( ama bilinmez tabi muayene de oldum birşey demedi doktor ama :(
PrensesZeynep Dt_ozgee bi terslik mi var bilmiyorum ama şimdiye bitmesi gerekirdi benimde hala dev ediyo bende en kısa zanda gidicem doktora bi muayene olucam