birtosbikannesi bebegimin 1 aylık kontrolu var kalca cıkıgı göz testi falan olucak hangi bölümden randevu almam gerekio aceba yardimci olurmusunuz
EMiRAY2020 birtosbikannesi çocuk dr u kalça çıkığı için ultrason isteyecek canım allah korusun ters giden bişe olunca ortopediye yönlendiriyorlar
Gocmen birtosbikannesi ben 182de çalışıyorum kalça için çocuk sağlığı ve hastalıkları bölümüne almanız gerek doktor ultrason için yönlendiricek zaten göz için de göz hastalıklarına alabilirsiniz
Sfk55 birtosbikannesi canım Ultrasondsn randevu alıyorsun önce sonra da göz doktoru cocuk için birde takibini yapan doktordan bilgi vermek için
_AysEymen78 birtosbikannesi kalça çıkığı için çocuk doktorumuz yönlendirmişti.göz testi için de göz dr randevu almıştım
Asyanesrin birtosbikannesi bebek 2 aylık aşısında sağlık ocağında göz testi yapıyorlar kalça içinde çoçuk doktorunuz ultrason istiyor zaten sezeryan doğum yaptıysanız Allah ın izniyle birşey yoktur
Darkrosewater Asyanesrin sezaryen yapan iki arkadaşımın da bebeğinin kalça değerleri normal çıkmadı çift bez kullanıyorlar şuan
Darkrosewater birtosbikannesi kalça için çocuk doktoru yönlendirdi göz içinse göz doktoruna randevu aldım
Asyanesrin Darkrosewater ben size yaptırmayın demedim ki bende sezeryan oldum ama yaptırdım genelde sezeryan doğum yapanlar da olmuyormuş doktorumuz demişti
melikeeomeer birtosbikannesi kalça cıkıgı için cocuk doktoru göz muanesi içinde göz polikliniğine alacaksınız ama bazi doktorlar 1. Ayda yapmıyor kucuk oldukları için 2.veya 3. Ayda yapıyorlar diye biliyorum