aksam_ Kızlar bebeğim bir ay 24 günlük. En son önceki dün gece 5 ve 6’da kaka yaptı. Bundan önce günde iki kere yapıyordu. Bugün de hiç yapmadı, belki gece yapar diye bekliyorum. Osuruyor ama yapmıyor neden böyle oldu ki?
Nurtalib aksam_ 10 gune kadar normal diyorlar doktorlar zeytinyagi verebilirsiniz ileriki gunlerde bir kac damla
BaraninAnnesi aksam_ mamadandir canım. Değişik gelmiştir. Niye aptamile geçtin bi sebebi var mi? Aptamil genelikte kabiz ve gaz yapar çoğu kullanan kişi memnun degil bende kullandin bir kutu çocuğumu mahvetti cok köpürüyor. Oda gaz yapar. Ama tabi her cocukta oyle olacak diye br sey yok belki senin çocuğuna iyi gelir. Bi gözlemle bakalım yarında bekle olmadı karnına masaj yap bisiklet sürer gibi dizlerini karnına ittir belki o şekilde yapar kakasini. Geçmiş olsun 💐
aksam_ FerahKuzum sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez de mama da veriyorum. Ama sürekli emziriyorum da. Bebelac Gold dan aptamil e geçtik ondan mı acaba. Kafama takıyoeum
FerahKuzum aksam_ şuan tedirgin olunacak bir durum gözkmüyor annesi. Bebiş bundan rhatsız olsa yapamıyor olsa sıkıntısı olsa bir şeklde size belli ederzaten huzurluysa her şey yolnda dmektir 😊 anne yüreği rhatlatamıyor kendni ama emin olun keyifli olmasa anlarsınız 😊
Nurtalib aksam_ evet mama dan da olabilir canm bebelac gold bence en iyi mama ama artik piyasada yokmus galiba mamdan sonra su ver cok az ebemiz soylemisti
Nurtalib aksam_ ben bütün mamalari denedim en iyisi oydu bizim.icin ama artik baska mamalara bakilacak yapacak bi sey yok
aksam_ BaraninAnnesi sağol canım, bebelac gold şu an piyasada bulunmuyor mecbur kaldım aptamil almaya
akrep07 Mamadan mamaya da değişiyor bu tuvalet olayı sanırım. Yani ben kullanmıyorum mama ama görümcem bebelac kullandım ishal yaptı, aptamil kabız etti, sma en iyisi falan fistan gibi anlatırdı bana diye hatırlıyorum. Ama tamamen onun yalancısıyım