Melinastro Kızlar 24 günlük bebeğim var gayet iyi emiyordu,bir kaç gündür meme ucunu tutamıyor ağzında ve ağlama krizi tutuyor memeyi vermeye çalışınca daha çok ağlıyor ve eliyle itiyor yaşayab varmı ne yaptınız ?
Rabiaaaaaa Melinastro emzirmeden önce göğsünüzü sıkıp ucuna biraz süt çıkartın ki tadını alsın ağzına o şekil biraz süt Akıtın ben de yaşadım ve yatarak emzirmeyi de bir deneyin işe yarıyor .
yaramaz_bocegim Melinastro sakinleştirip öyle verin memeyi. Ağlayarak zorlar iseniz meme reddi oluşabilir. Sakinleştikçe tekrar tekrar deneyin
Melekler 24 gündür emiyorsa göğüs ucun vardır zaten yoksa en başta da emmez ağlar. Yine de sen göğüs ucunu çektir enjeksiyon ile yada göğüs pompalı ile benim de Yoktu hemşire enjeksiyon ile içine çekti çıktı. Göğüs ucun da var ama emmiyorsa yediklerine dikkat et sütünün tadını bozmuş olabilirsin. Bu aylıkta emmesi lazım çünkü daha bi atak dönemi falan değil. Biberon falan verme şu sıralar onun başına alışmasın göğüsünü tutar bari
Bilgebykl Melinastro artik sutunuz iyice arttigindan tazyik problemi yasiyor olabilir misiniz? Gereksiz sagim yapiyo musunuz