Prens_annesii Tubaysr kuzum onu bilmiyorum ama bence dut kurusu tüket o kadar güzel bir nimet ki burda bi arkadaş söylemişti Allah ondan razı olsun ona güvenip aldım faydasını gördüm inşallah sende görürsün hele ki yatmadan yersen göğüslerin sertleşiyor bebiş emince boşalıyor zaten dene zarar gelmez ben o kadına çok dua ettim sende bize edersen inşallah tabi yine sen bilirsin kuzum 🥰❤️
Prens_annesii Faydasını görende var görmeyende bide canım kuru incir dene ben hoşaf gibide yaptım efsane birşey
Pmi Tubaysr her bünye farklı bende etki etmedi, dut, incir… süt yapan bilumum ürünleri denedim ve hiçbiri fayda etmedi. Sadece emzirmeyle sütüm artıyor. O yüzden siz de denemeden bilemezsiniz. Dilerim size süt yapar
Turkan_91 Tubaysr bne her gece yatmadan 1 bardak ıcı yorum sutumun azlığını hissetmedim hıc kesınlıkle ıc bıde en onemlı sey su bol bol su
1anne1yavru Tubaysr ben kullandım çokda güzel faydasını gördüm 1 bardak içip yatıyordum uyanınca doluyordu göğüslerim bir de tahin helvası deneyin oda çok süt yapıyor