Aselbusraa 2 aylık kızım var kilo alımı normal ama akşamları doymadıgını hissediyorum ben mi pimpirikleniyorum anlamıyorum ama canımı sıkıyor
neredenbileceksinizz Aselbusraa ben de gece 12 den sonra sütümün yetmediğini düşünüyorum çok ağlıyo çok aranıyor 🤷🏻♀️ 1 ay 21 günlük belki de pisikolojiktir olan süt hep olur ( sabaha kadar ağlıyo) ağladıkça daha çok ağlıyo
adelheid Aselbusraa gaz geceleri daha çok rahatsız ediyor gaz oldukça emmek istiyor olabilir mi ? Cisli bezi varsa tedirgin olmayın kısır döngü oluyor o zamanlar.
Emelmirac neredenbileceksinizz hatta sut en cok gece uretilir canm o yuzden gece daha cok emzirin derler
Esmacar neredenbileceksinizz gazdan ağlıyor olabilir emdikçe sütünüz artar geceleri göğüsleriniz yumuşak oluyorsa sütünüz yetmiyor demek değil aksine daha iyi bebeğiniz küçük bol bol ten tene temas yapın
Aselbusraa Ctrzsntrk inanın sagmaya vakit bulamıyorum cunku gunduz uyumuyor uyusa bile kucagımda uyuyor
Ctrzsntrk Aselbusraa hiç 10-15 dakika boşluğunuz da mi olmuyor bence bi sağın bakın ne kadar çıkıyor ona göre de boşuna evham yapmazsınız
Ctrzsntrk Aselbusraa emzirdikten iki saat sonra sagabilirsiniz sabah ya da akşam farketmez sonuçta her an sütünüz yenileniyor
Aselbusraa Ctrzsntrk en son sagdıgımda 25 gunluktu birdaha da sagmadım yarın yine sagıcam inş yeterli oluyordur mama almam guc çünkü dua edin lütfen
Ctrzsntrk Aselbusraa iki göğsünüzden toplamda 60-90 ml çıkarsa bebeğiniz büyük ihtimalle doyuyordur çünkü 2 aylık bebek iki saatte bir ancak 60-90 ml süte ihtiyaç duyar ona göre bir sonuca varırsınız insallah boşuna evham yapiyorsundur ☺️
Ctrzsntrk Aselbusraa insallah güzel düşünün güzel olsun dua ederiz tabiki ama stres etmeyin sütünüzü etkiler bol bol yeşillik yiyin bol bol su için