Merhaba güzel anneler.. 10 aylik bi bebeğim var ve hamileyim hem ağırlaştığı hemde herşeyden önce düzenli sağlıklı guzel bi uyku kalitesi olmasi için uyku eğitimi vermek istiyorum ama nasil nereden baslatacagimi bilmiyorum. Instagramda sordum egitim verenlere 800 900 en uygun 250den basliyor ama suanda pandemiden esim 1 senedir çalışmıyor ona ayiricak bütçem yok malesef kendim vermek istiyorum. Bebegim gündüzleri 2 uyku seklinde oglen 12 1 gibi yarim saatle 2 saat arasi degisken gosteren bi uykusu var birde 5 6 arasi yarim saatle 1 saat arasi uykusu var gece uykusuna 10.30dan sonra geçiyoruz 11 12yi buldugu oluyor ama bu uykular meme sonrasi hep ayakta sallama reflu yataginin kenarlarini çıkarttım kilif diktim yedekli olarak hep onda salliyorz.. Gece en fazla 2 3 saatte bir uyanir emmeden uyumaz bazen sallanmakta istiyor sabahlari 8.30la 10 arasi ama ortalama 9.30da uykusu bitmis olur 8 gibi uyanirsa ve hala esniyorsa biraz daha sallarim saat 9a 10a kadar uyur. Ama ben bebegimin kendi kendine sallamadam mudahale etmeden meme bagimlisi olmadan gece beslenme bu kadar sık olmadan uyumasini istiyorum biz sallayarak mudahale ederek uyuttuğumuz icin en ufak bir seste uyanir.. Yardimci olur musunuz?