Sibel5258 Oğlum 18,aylık ve grip oldu but n sabahtan beri burnu akıyor ve ksuruyor halsiz ateşi 37,.5de yukarısı olmadı balgam birikiyor geliyor yürüyor burnu doluyor parol verdim bide ventolin var doktor vermişti versemmi acaba yasaktan da kağıda cikamiyiruz
IKRA_21 Sibel5258 Pazartesi günü benim kızımında burnu hafif akıyordu hasta olmaya başlayacağını anladım. Evde olmadığım için aile hekimine de gidemedik (Şehir dışı ailemin yanındayım) gitsekte aynı ilaçları vereceğini bildiğim için bide evdede aynı ilaçlar vardı grip için,eczaneden aferin pedifen bide asist şurup aldım kusması kesildi hafif burun akıntısı devam ediyor. Kızım 32 aylık
Sibel5258 GoGirl teşekkürler kimliğini annemde unutmuşum gidemiyirum almaya yaşla yüzünden cuma döndük ordan bugün böyle oldu
jap Sibel5258 dönüşümlü ilaç vermeyin diyo doktorlar. Parolden devam edin ama şuanlık ilaçlık bişeyi yok bence. Burnunu temizleyin, ıhlamur verin. Bir de böyle üşütmenin başlarındayken ayaklarının altına vicks baby veya zeytinyağında sarımsak bekletip onu sürüyorum iyileşene kadar devam ediyorum