1Senem1 Arkadaslar size bir sorum olucak ben diger ay reglim gelmedi ve bu ay 3 gun oldum ilk gun orta seklinde pihtili bir sekilde geldi ve diger 2 gunlerde azar azar geldi ve gebelik testi yaptigimda biri tam digeri ince tek cizgi olarak cikti bu ne demek
1Senem1 Goktugmom_ evet hemen cikti suan testler yanimda degil ve bir tane daha yaptigimda c nin ordaki az beliriyor t ninde orta ince cizgi cikti yine butun bir sekilde onun fotografi var sadece atayimmi
1Senem1 Nurdan_ ve birde bundan 2 ay once beta hcg me baktirdigimda 0.36 cikti bunda yukselme vardi bi kac once baktirdigimda beta hcg 0.0 di yani 2 ay once baktirdigimda 0.36 cikti
Yamesin Kızlar ben de 6 aylık bebeğim var emziriyorum geçen ay hasta oldum bu ay hala olmadım 10 gün gecti sprail var iki kere teste yaptım bir şey çıkmadı üç hafta önce kan testinde de birsey yok tu sizce emzirdiğini için mi boyleyim
1Senem1 Yamesin evet hamilelikte sutun gelirse bir vakten sonra regl kanaman da kesiliyomus yani sut seni koruyomus
Nurdan_ 1Senem1 erken gebelik testi de yap sonra kan tahlili ver eğer 1-2 haftalık da sonradan yükselme oluyor