Tugcee2390 Bebeklerinize hangi ıslak mendili kullanıyorsunuz? Yenidoğan ıslak mendili ne zamana kadar kullandınız acaba?
Mom8 Tugcee2390 2 ay kadar unibaby yeni doğan kullandım. Sıklıkla sleepy alıyorum. Bazen evybaby denk geliyor Her zaman bulunmuyor o
ilkgozagrimmm Tugcee2390 sleepy yenidoğan ıslak mendil kullanıyorum. 3 aylık bebeğim. Bi kullanma süresi var mı bilmiyorum
CigdeminMevasi Tugcee2390 kızım 6,5 aylık pamuk kullanıyorum birsürü yenidoğan ıslak mendil almştm onlara ne zaman başlarım bilmiyorm
Tugcee2390 ilkgozagrimmm Benim kızım 10 aylık olacak ben de hala yenidoğan kullanıyorum da o yüzden sordum 😀
Tugcee2390 Tosbigim Sleepy tek benim kızım da pişik yaptı sanırım herkes onu öneriyo diye almıştım kızıma yaramadı
Ezgi3454 Tugcee2390 ilk 3 ay alt temizleme pamuğu kullandım. Sleepy natural yenidoğan ıslak mendili kullanıyorum şuan dönüşümlü
Zeyno111 Tugcee2390 Ben 1 yaşından sonra ıslak mendil kullanmaya başladım işe başladım o sebeple ananne babaanne kaka yaparken kullanıyorlar bazen Pamuk’la siliyorlar falan ben dışarıda anca kullanıyorum onun dışında hala evde pamukla temizlerim. 15 aylığız. Marka olarak prima Aqua pure kullanıyorum.
Mom104 Tugcee2390 18 aylık oldu ıslak mendil kullanmıyorum yıkıyorum hep 🥰 kullandığım zaman alerji oluyor
Kuubra Şokun kendi markası bebeland kullanıyorum içeriği temiz, temizlemesi de güzel, fiyatı da uygun daha noolsun👍
Tugcee2390 Kuubra Evet şokta görüyorum ama bazıları kızım da pişik yapti öyle olunca kullanmaya çekiniyorum çoğu şeyi maalesef ya
afraninannesii Tugcee2390 unibaby yeni doğan kullanıyoruz 5 aylığız. Hiç pişik vs problem yaşamadık. Her altını değiştirmede hametan da kullanıyorum😌
Tugcee2390 afraninannesii Biz de onu kullanıyoruz 10 aylık olacak kızım. Acaba yeni doğan değil de normal olanı artık kullanabilir miyiz diye kararsız kaldım da 😀
Kizimmmmm Tugcee2390 kızım 9 ay 20 günlük. Hiç ıslak mendil kullanmadım. Temizleme pamuğu kullanıyorum.
Tugcee2390 Kizimmmmm Ne güzel ben de doğmadan önce öyle yapacağım diyodum ama doğunca hiç de öyle olmadı maalesef 😀
Mom8 Tugcee2390 bezi 1 paket kullandım beğenmedim. Islak mendili de yıkayarak kullandığım için sorun yaşamadık. Evybaby bulabilirseniz onun ıslak mendili güzel
Bugramurat17 Tugcee2390 sleepy kullanıyorum ben doğduğundan beri onu kullandım canım hiç yenidoğan kullanmadım
Tugcee2390 Bugramurat17 Biz 10 aydır yeni doğan kullanıyoruz da acaba normal olana geçsek mi diye kararsız kaldım ben de cnm
Rumeysahamza Prima’nın ıslak mendilini kullanıyoruz doğduğundan beri şuan 5 aylık çok şükür hiç pişik olmadı ☺️
ArtHistory Tugcee2390 molfix izotonik sulu mendil çok hoşuma gitti, onu kullanıyorum. 3,5 aylık kızçem.
Tugcee2390 ArtHistory Onu deneyecektim ama yorumlarında çocuğum pişik oldu diye yazıları görünce vazgeçmiştim. Tabi her çocukta aynı şey olmuyo ama insan bi tereddüt ediyo pişik olursa diye