yavrukussss Kızlar az önce bebeğimi karın egzersizi için yüzüstü yatirmistim kendini yana yuvarladı bacağiyla dönmüş mu oluyo 🤔😍
Tugcesilam yavrukussss olabilir neden olmasın bende bazen emzirme yastığına yatırıyorum kalkmaya calışıyor 😂 bende bi denim yüz üstüne belki bnmkide döner 2 ay 8 günlüğüz genelde reflü yatagında yatıyor koltukta denemedim bi denim yazarım sanada cnmm
Sibel8Duru yavrukussss olur tabi ki benim kızım da 2.5 aylıkken donmeye başladı sirtustuyken yüzüstü falaan dönüyordu 😊
Ceydakoruc yavrukussss benim bebeğğiiimm🤩 2 buçuk aylıkken kendini yüz üstüne yada sırt üstüne döndürüyordu 5 buçuk aylıkken de döne döne evi geziyordu 🤩
yavrukussss 05ay05az20e1sra14na9di3r27 acaba ironi mi yaptınız yoksa gerçekten mi😂 İnanın hiç anlamam ironiden laf sokmadan
PrensesZeynep 05ay05az20e1sra14na9di3r27 benimkide ayni hep bi oturma isteği var nedense surekli kendini kaldirip oturmaya çalışiyo
Defne_Duru Dönebilir, eğer eğimliyse biraz yattığı yer olabiliyor.benim kızımda aynı gün 4-5 defa ayagindan güç alıp dönmüştü ama sonra devam ettirmesi,6.ayda dönmeye başladı
05ay05az20e1sra14na9di3r27 yavrukussss yastığa koyunca kafasini kaldırıyor oturma pozisyina geliyir çabalıyor
Hant yavrukussss benim kızım da yatarken bi anda kendini kaldırıp oturmaya çalışıyor kucağım da da oturmak istiyor itiliyor kendini izin vermeyince kızıyor
yavrukussss Tugcesilam benimkide bı öyle kafa uzatiyo bana bı değişik geldi pimpirikliyimde ben doktora mi desem ki diyodum kafami kaldırmaya calisiyoki çocuk😂
yavrukussss 05ay05az20e1sra14na9di3r27 benimkide bı değişik kafayı uzatıyor öyle mi yapiyoki sizinkide bende napiyo bu çocuk değişik değişik diyorum😂
Tugcesilam yavrukussss gittiğinde sor doktora kendini rahatlatmak icin ama bana normal geliyor her bebek aynı olacak degil yüzüstünü yarın denicam kısmetse
Ceydakoruc yavrukussss olsun olsun normalde bebekler 4. Yada 5.ayından sonra dönmeye başlar erkenden başlaması bile çok güzel 🤩