edaslantrgt bebeğim 3 aylık. çok kusuyor. kakasında bugün siyah iplik gibi şeyler vardı. bileniniz var mı. 2 gündür motilium şurup we antibiyotik kullanıyoz
nazanay edaslantrgt Siyah iplik gibi seyler genelde muz yemeye yeni baslayan bebeklerde oluyor ama 3 aylik demissiniz. Bilemedim🤔
Egeannesi1509 edaslantrgt benim oğlumda demir ilacından öyle yapıyor siyah iplik gibi oluyor sürekli değil ama 2 güne bir oluyor
Kirpapatyasi edaslantrgt bilgim yok canım postun yukarda kalsin diye yazıyorum ama burda okumuştum cogu bebekte oluyormus ilactanta olabilir
Beyzakiz Benimde bebegimde oldu bu hafta elini emiyo mu benimki elini yikamama ragmen cok toz tüy topluyo onunyemiş olabilir
edaslantrgt Beyzakiz evet emiyo elini. ay öyle kılı nasıl yediki. kılsa allahtan boğulmamış. bir parmak kadar uzun
Beyzakiz edaslantrgt olabiliyo maleseff dikkat etmek lazim benim kizimda 4.5 aylik ne vulsa agza götürüyo
Sara1709 Egeannesi1509 lac aylik oglunz biz pazartesi basladik ve surekli kusuyo hic yemiyo ve agliyo huzursuz … doktora sordum ilaci kesindedi 4,5 aylik bu arada
Egeannesi1509 edaslantrgt verdiğiniz ilaç siyahsa eğer kesin ondandır demir ilacı da siyah kakasında öyle iplik gibi oluyor bende ilk başlarda korktum doktorumuzu aradım ilaçtan dedi bana
1mafer edaslantrgt bagırsak kurtcugu olduğunda oluyor. Ne alaka elinde ki toztan vs ne değişik yorumlarda bulunmuş insanlar. Bagırsagında kurt olabilir
Egeannesi1509 Sara1709 4 ay 15 günlük 2 haftadır kullanıyoruz ilacı bendede aynı durum ama ben emzirdiğim için meme reddi yaşıyorum sütümü sağıp öyle veriyorum zor oluyor yedirmesi biraz yinede aç kalmasın die elimden geleni yapıyorum çok zor 4 ay atağı🤦🏻♀️🥺
Sara1709 Egeannesi1509 Egeannesi1509 Evet cok zor gercekten bizde ayniyiz dun 8 saat yemedi artik uyuttum oyle yedirdim …
Egeannesi1509 Sara1709 oldu hala devam ediyor kusuyor ama ben veriyorum ilacı yinede rahatsız ederse çok vermem
bitanem123 edaslantrgt eğer saçsa ben kızımın sürekli sacını görüyorum bişi olmuyo elleri sürekli kafasında agzında oldugu için çok normal endişelenecek bişi değil ama abdestindeki ilaçtanmı bilmiyorum canım