ozlemtolgaerdem Aysenurali bizimki de aynı 2 ay 7 günlük meme isteme ağlaması yapıyor kucağıma alı yorum vermek için ben kazandım der gibi suratıma bakıp sırıtıyor emiyor emiyor durup bakıp sırıtıyor içime sokasım geliyor 😍😍😍😍
Aysenurali inismona sese duyarlılığı artıyor iyice ya Bi de ilerleyen zamanlar ds ek gıda alıyor ya ondan da olabilir emmek istememesi belki 🤔
inismona Aysenurali daha ek gıdaya geçmedik 🤭 biberon hiç vermemiştim versem red yaşarım gibi bu gidişle 😳
nnarcicegi Allah herkese bu duyguyu nasip etsin 😍 Benim minik emdikten sonra mememi yastık niyetine kullanıyor uyuyor üstünde ❣️❣️
Kuzeyalaz33 Aysenurali dunyadaki en.guzel duygu bunu yaptigi an doymaya yakin bazen birakio guluyor konusuyor 2 sn sonra tekrar gomuluyor sonra biseler anlatiyor gozlerimin icine bakip guluyor dunya duruyor bnm.icin 🤗🤗😇😇😍
AlyaBaby Aysenurali benım kızımda öyle 4.5 aylık cok komık hareketler yapıyor emerken resmen oyun oynuyor 🤭
2melek1anne Aysenurali hayatimda tattigim en muhteşem duygu diyebilirim yaa o bana öyle oyun yapar gibi bakarken kahkahalar atasim içime sokasim geliyor iyiki diyorum iyiki anne olmuşum allahim şükür sebebi her hali tavrı suan da yanımda gülücükler çığlıklar atıyor bakışıyoruz 😍😍