1kralice Kizlar bebeklerinizi gece ne zaman uyandirmadan , aglamasini acikmasini bekleyerek emzirmeye basladiniz?
Umutum1 1kralice ben hiç gece uyandırmadım açıklığında hep kendi uyandı 2 saatte bir uyanıyordu Allahım ne zor günler atlatmışım 🤦🏻♀️😬
1kralice EmineYilmaz hmm anladim canim kimisi 40 indan sonra birakiyomus gece 2 saatte bir uyandirmayi
1kralice Umutum1 hadi yaa ben bi defa alarmi duymamistim 4 saat olmustu cocugum hic aglamamisti ama gunduz olsa kiyamet kopmustu
Umutum1 1kralice acıkan bebek uyanır doktorum öyle dedi sen hiç uyandırma uyku kalitesi düşer o acıkınca zaten otomatikman uyanacaktır demişti ve benim şişko patatesim 2 2,5 saatte bir uyanıyordu 😩
DilarAykut 1kralice canım geceleri metabolizmamız yavaş çalıştığı için sindirim de yavaş oluyor onun için kolay kolay acıkmıyorlar senin aman aç kaldırıyım emziriyim demene gerek yok kendisi kalkar bu sefer uykusu bölünürse ilerde uyku problemleri yaşarsın huzursuzlaşır inatçı olur bi dahaki uyku geçişinde
Cinarinannesi00 1kralice vala canım baktım bebe uyanmıyor ee dedim bu açıksa yada bezi dolup rahatsız olsa uyanır bir düzen oturtmak lazım dedim o gün bugün bu şekilde gidiyoruz inşallah sizde rahatca düzen oturtabilirsiniz😊
1kralice Cinarinannesi00 insallah canim gunduz hic ama hic uyumuyoruz biturlu derin uykuya gecemiyoruz onnedenle buyuk problem yasiyoruz, bi gecesi var onada sukur 🤦🏼♀️
Timurunannesi 1kralice 3 saati geçince emziriyirdum . Zaten kendisi çok nadir uzun uyurdu sürekli uyanırdı.