hypatia Kızlar selaam kızım 7 aylık oldu 3 gündür ne uyuyor, ne susuyor 🤦🏻♀️ Emerken sürekli ısırıyor ne yapacağımı şaşırdım nasıl davranmalıyım ısırınca? vazgeçer mi bu huyundan 😢
DilaraYigit1 İsirinca dudağının yanlarına dokunun diyor uzmanlar refleksle ağzını açmasını sağlayın, her ısırdığında yapın ki emerken rahatı bozulsun anlasın sonunda bırakacaktir. Benim oğlum da yapıyor
ertugrulbey19 Serçe parmağınızla dudağının kenarından memenizi çıkartın sonrasında emzirmeyi bırakın sakin bir dille ısırdığın için sana meme yok deyin canınızın acıdığını söyleyin. Ama ısırırken sakın tepki vermeyin oyun sanıp bir daha yapabiliyor
hypatia ertugrulbey19 bunu yapıyorum hep ama pek umrunda değilmiş gibi 🤷♀️ Sanırım ek gıdayla doyuruyor kendini bilmiyorum ki
ertugrulbey19 hypatia Olsun siz yine de deneyin benim oğlum da aynen öyleydi memeye düşkün olmadığı için pek umrunda olmazdi ama vazgeçti uzun süredir yapmıyor 😅 Ama tabii diş zamanlarında yine yapıyor az da olsa. Sizinki de diş çıkarıyor olabilir