Aylin452 ben sebze çorbaları yapıyorum kabak patates blendırla ez yedir veya meyve rendele yedir kırmızı elma tatlı çok sever eminim çoğu kişi zararlı diyor ama ne yedireyim bebeğime bazende pirinç unlu irmikli muhallebi yapıyorum su ile onada hurma veya kayısı onlardan yoksa tatlı Bi meyve rendeleyip yediriyorum, tavuk suyu veya kemik suyunda şehriye çorbası yapıyorum, sabah ıspanak haşladım biraz blendırdan geçirdim bide yumurta haşladım sarısınıda içine ekleyip çatalla ezdim yedirdim, bazıları peynirli yapıyor ama bizde olmadığı için böyle şeyler yapıyorum ben o an da elimde ne varsa onu değerlendiriyorum canım brokoli çorbası çok güzel oluyor internetten tarifine bak ben kendimizede ayrı yaptım çok sevdik öneririm tabi gaz sıkıntısı yok kimyon da koyarsan gaz sıkıntısını azaltır yani sebze ve meyve ağırlıklı kısaca böyle böyle ilerliyoruz bakalım ve bebeğim 6 aya kadar emdi mama içiyor alerji maması kötü olduğu içinde az içiyor uyurken sadece el gıda çok önemli bizim için 😊 çok uzun oldu kusura bakma.