F-Betul Merhabalar bebeğim emerek uyuyor, doğduğundan beri böyle. Uykusu çok olsa bile araba da bebek arabasında değilse emmeden asla uyumaz. 7 aylık oldu bu durumu nasıl aşabilirim? Tecrübesi ya da bilgisi olanların önerilerini alabilir miyim?
27__ F-Betul Bence aşma. Harika yani daha ne istiyorsun canim. Simdi sana oyle zor gelebilir ama iyice buyuyunce şükredersin. Benimki de emerek uyuyor..ödüm kopuyor ya emmeye bırakırsa nasil uyuturum diye.
Deren_Hatun F-Betul 16 ay 5 günlük hala emerek uyuyor vazgeçir yol yakınken sonra çok zor oluyor ayrılmıyor hiç memeden ve gece çok kalıyor meme için
BeybininAnasi F-Betul valla tesadüfen gördüm instagramda. Benim çok hoşuma gitti sizinle de paylaşmak istiyorum. Bir anne bebeğini hep emzirerek uyutmuş. Sonra alışkanlık yapmasın diye bıraktırmış. Çocugun kilo alımı yavaşlamış. kadın diyor ki neden yavru kediler annelerini emerek uyurken bizim yavrularımız uyumuyor? Neden doğamıza karşı geliyoruz. bence emerek uyuması çok güzel. Benimki uyumuyor mesela memede. Büyük kolaylık
Mircet F-Betul benim kızımda beş aylık memede uyuyor hatta bunları yazarken bile koynumda her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum 10 yaşına gelmiş hala memede uyuyan çocuk var mı yok şimdiden o ilk günlerimizi özlüyorum 5 ay jet hızıyla geçti sanki her anımız çok değerli kıymetli
F-Betul 27__ Ben de aslında durumdan kendi adıma durumdan memnunum hem kolaylık oluyor hem hoşuma gidiyor kucağımda olması💐 ama etraftan “ilerde zorlanırsın, alışması iyi değil “ tarzında şeyler söylediler.
Htckrkybkr 27__ bebeğiniz şu an ne kadarlık, siz sorun yaşamadıniz sanirim merak ettim de herkes şikayet ediyor bu durumdan.
archmom 27__ valla 21 aylik tukenmis durumdayım benden baskasi uyutamiyor ve memeden kesersem nasil uyuturum hicbir fikrim yok bence cok da harika bir durum degil
Hn-123 27__ bir müddet sonra bu bağımlılık oluyor bir buçuk yaşındaki kızım gece 20 dk da bir uyanıyor sırf emmek icin inanılmaz zor oluyor ne kadar erken emerek uyumayı terk ettirirseniz o kadar iyi
F-Betul Deren_Hatun Kızım da aynı durumda ağzından meme çıksa ağlıyor hemen açıkçası bu durum kolay ve hoşuma gidiyor kucağımda olması ama ilerisi için endişeliyim etraf da korkutuyor.
Bebeto35 Deren_Hatun kızım 1 yaşında ve emerek uyumasına rağmen gece 1 bazı geceler de 2 kere kalkar. Büyüdükçe uyanmaları artar mı bilmiyorum.
Seerdaay Deren_Hatun 17. Ayda bıraktım keske daha önce yapsaymisim diyorum.Size de kendinizi hazır hissedince tavsiye ederim🌺
DilaraYigit1 BeybininAnasi memede uyumasi güzel diyelim hadi ama sabaha kadar yan yatmaktan ne uykudan birşey anlıyoruz ne de pozisyon olarak rahat olamıyoruz 7 aylık oğlum emerek uyuyor birde hamileyim. Gece istediğim pozisyon da uyuyamadigim için sabah güne enerjik başlayamiyorum. Meme de uyuması her zaman iyi olmuyor bizler için yani
F-Betul BeybininAnasi Bence de öyle çok güzel bir şey ama ileride sorun olur diye etraf “alıştırma “ tarzında şeyler söylüyor korkuyorum yoksa kaç yaşına kadar daha kucağımızda kalırlar ki zaman hızlı geçiyor hemen büyüyorlar 💐
Mina19 Mircet memede uyutma evet ilk zamanlar keyifli ve güzel olabiliyor ancak bebek büyüdkçe algıları açıldıkça uyuması zorlaşıyor. Ayrıca gece kaç defa kalktığını sayamıyorsun bebek için uykusunun bölünmesi uyumayı öğrenememesi zor oluyor.
F-Betul Mircet Kesinlikle 7 aylık benim yavrum da ama dediğiniz gibi zaman koşuyor sanki bazen seviniyorum büyüdüğüne bazen ağlayasım geliyor özlüyorum minikliğini.😊💐
BeybininAnasi DilaraYigit1 evet benim de gece memede uyuyor. Dediğiniz durumlar bizde de var ama ben çok rahatsız değilim. Ama sizin özel durumunuz varmış haklısınız
27__ F-Betul Eger gece yanında yatirirsan dk başı uyanir yani. Ama odani ayir sen rahat o rahat. Arada uyanir emzirirsin uyur..
Deren_Hatun F-Betul bana da hep söylüyorlardı alıştırma diye benim de sizin gibi hoşuma gidiyordu ama şuan hiç hoşuma gitmiyor yoruldum artık :)
BeybininAnasi F-Betul kesinlikle öyle. Ben sanırım o anlamda da şanslıydım bana böyle diyen hiç olmadı biliyor musunuz 🤗 herkes memede uyut diyor hatta ama benim kızım uyumuyor napalım 😂😂
F-Betul 27__ Odayı havalar bir tık ısınınca ayırmayı düşünüyorum ama uyanır duyamazsam diye korkuyorum. Kamera ya da telsiz işe yarar mı ki?
27__ F-Betul biz weewell kameralı telsiz kullanıyoruz. En ufak sesi bile alıyoruz. Cok memnunum. Biraz pahali ama sonuna kadar değer.
Zeynaa1 F-Betul benim kızımda memede uyuyor ama memede uyuduğu zmaan ben yatağına yatırıyorum orda uyumaya devam ediyor 14 aylık hep kendi yatağında yatar
27__ Htckrkybkr 14 aylik. Yaşamadım cok şükür gündüz 2 kere emerek uyutuyorum. Cok rahat oluyor özellikle gündüz. 1 yaşından sonra ayağına koy salla. Kucakta uyut mümkün değil. Emerek uyutmak cok konforlu. Oturduğun yerden emzir uyusun. Mis gibi kucağında insan mutlu oluyor.
Bengu13 27__ merhaba bebeğinize nasıl alıştırdınız kendi yatağında yatmasına, bizimki 6 aylık memede uyuyor ama meme ağzından çıkınca gündüz ağlıyor. Gecede 2-3 saatte bir meme aranıyor emziriyorum devamlı. Memede uyuması problem değilde yatağında yatsa güzel olacak 😅
Wish archmom meme bıraktırma aşamasında bebek sürekli memede uyumaya alıştığı için çok zor oluyor. Birde ayakta sallanma, uyku arkadaşı gibi şeyleri kabul etmiyorsa durum daha da zorlaşıyor 🙄
Kirpapatyasi F-Betul bende eskiden sikayet ediyordum canım ama bakiyorumda sallamaktansa emerek uyumasi daha kolay ne zaman isterse kendisi bırakır diye düşünüyorum
F-Betul Kirpapatyasi İnşallah sorun olmaz, iletişimi daha rahat kurabileceğimiz aylara gelsek belki biraz daha az endişe edeceğim ama şu an korkmuyor değilim 😊💐